Menü Bezárás

Liszt Ferenc parkolás praktikusan, kedvező áron

A Liszt Ferenc repülőtér országunk legjelentősebb reptere. Sokan kocsival érkeznek és szükségük lesz valahol eltárolni azt, ha például egy rövidebb/hosszabb útra indulnak vagy vendégeket várnak. A Liszt Ferenc parkolás sokkal egyszerűbb, ha Ön is minket választ.

A Vecsési úton található parkolókomplexumunk minden igényt kielégít és olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyek által Ön is biztonságosan parkolhat kedvező árak mellett. Cégnünket, a Ferihegy Airport Parking-ot, avagy F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy Ön is gyorsan és praktikusan tudjon parkolni a Liszt Ferenc repülőtér közelében, ha éppen utazni készül. Reptéri parkolónk szeretettel várja az utazókat és a hazaérkezőket is egyaránt.

Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása oly módon, hogy az autók biztonságosan őrzöttek és bármikor elérhetők legyenek az autósok számára. Szolgáltatásainkat kedvező áron biztosítjuk ügyfeleinknek és hosszabb időre is elhelyezheti autóját nálunk, ha például üzleti útra indul, de pár héten belül hazaérkezik. Parkolókomplexumunk megfelelően őrzött és kamerákkal is fel van szerelve, így az autók tökéletes biztonságban vannak a nap 24 órájában.

A Liszt Ferenc parkolás velünk a legegyszerűbb! A repülőtér komplexumot pár perc alatt el lehet érni a parkolóból és ingyenes buszjáratokat is biztosítunk az egyes terminálokhoz, miután autóját elhelyezte nálunk. Miért hagyná az utcán, őrizetlenül autóját, ha jó áron elhelyezheti azt egy őrzött, minőségi parkolóban? A Liszt Ferenc parkolás velünk a legjobb választás. Ismerje meg szolgáltatásainkat még ma!