Menü Bezárás

Liszt Ferenc reptér parkolás akár hosszú távon is

A Liszt Ferenc repülőtéren több tízezren fordulnak meg minden nap. Sokan utaznak hazánkból más országokba nyaralni, üzleti utakra, látogatókba. Az emberek nagy része természetesen autóval érkezik és sokan nem tudják, hogy hol tudnák elhelyezni járművüket az utazás idejére.

A Ferihegy Airport Parking által a Liszt Ferenc reptér parkolás olcsón és praktikusan kivitelezhető. Autóját cégünknek köszönhetően kiváló áron eltárolhatja egy minőségi parkolókomplexumban, amely fedett, őrzött parkolást tesz lehetővé a nap 24 órájában.

A Vecsési 400-as úti parkolóba történő érkezéskor autóját a kívánt fedett vagy szabadtéri parkolóhelyen is elhelyezheti. Munkatársaink segítséget nyújtanak a csomagok átpakolásában, majd egy gyors adminisztrációt követően már útjára is engedik Önt, hogy felszállhasson ingyenes buszainkra a terminálokig. A Liszt Ferenc reptér parkolás velünk a legegyszerűbb.

Sokan keresnek meg minket azzal a kérdéssel, hogy hosszú távon milyen költségek mellett tudjuk eltárolni autójukat, hiszen van, hogy egy ügyfél akár 1 hónapra is elutazhat hazulról. Cégünk pontosan az ilyen esetekre hozta létre a szerződéskötés opciót a Liszt Ferenc reptér parkolás szolgáltatáson belül. Ha hosszabb időre tárolná nálunk autóját, akkor ezt rendkívül kedvező árak és feltételek mellett teheti meg! A F.A.P számára az első az ügyfél, ezért, ha minket választ, akkor garantáltan nem dönt rosszul.

Online foglalási rendszerünknek köszönhetően gyorsan és praktikusan lefoglalhatja helyét a parkolóban, ezután pedig a Liszt Ferenc reptér parkolás csak pár percet fog igénybe venni. Kiváló parkolási lehetőségek olcsón, biztonságosan, csak nálunk!