Menü Bezárás

Liszt Ferenc reptér parkolás: biztonságos megoldás a külföldi tartózkodás idejére

Liszt Ferenc reptér parkolás

Külföldi utazás előtt állva általában nagyon sok feladat vár ránk, és gyakran elfeledkezünk az olyan területekről, mint a parkolás. Pedig mindenképpen figyelmet érdemel, ha autónkat biztonságban szeretnénk tudni a külföldi tartózkodás idején. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak a budapesti reptér közelében!

Közvetlen a bejáratnál vagy távolabb?

A legtöbben azzal szembesülnek, hogy ha közvetlen a terminál bejáratánál, vagy onnan egy-két percnyire szeretnének parkolni, akkor bizony komoly összegeket ki kell ezért fizetni. Miért hagynánk akár csak két-három napra is több tízezer forintot a szolgáltatónál, ha létezik ennél olcsóbb megoldás is? Nem véletlen, hogy a terminál bejáratánál az autósok tényleg csak a be-és kiszállás idejére szoktak megállni, ugyanis már öt perc után gyorsan felugrik a fizetendő díj. Hosszabb parkolásra mindenképpen valamelyik távolabbi parkolót érdemes választani.

Ez utóbbival kapcsolatban sokan attól tartanak, hogy csak hosszas gyaloglással sikerül majd elérni a terminált, ami csomagokkal és gyerekekkel nem éppen a legjobb választás. E tekintetben a legfontosabb, hogy megbízható parkolót válasszunk, mely ingyenes busztranszferrel is rendelkezésre áll. Ez utóbbinak köszönhetően ugyanis gyorsan elérhetjük a bejáratot, nem kell cipekedni, és legyen szó akár téli zimankóról, akár nyári hőségriadóról, kényelmünk lesz az elsődleges. A Liszt Ferenc reptér parkolás kapcsán fedett megoldásokkal is áll mindazok rendelkezésére, akik nem elégednek meg azzal, hogy a szabad ég alatt hagyják gépjárművüket akár hetekre.

Vihar? Jégeső? Tudja autóját biztonságban!

Sajnos napjainkban mindenképpen szót érdemelnek az időjárás viszontagságai, melyek ellen nem sokat tehetünk. Azért azonban már sokkal többet, hogy a reptéren hagyott autó biztosan ne sérüljön egy esetleges jégesőtől vagy kidőlő fától. A Liszt Ferenc reptér parkolás fedett megoldásokkal is áll mindazok rendelkezésére, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot és a teljes körű védelmet.

Utazási trendek télen

A Liszt Ferenc reptér parkolás terén tevékenykedő cégek véleménye megegyezik abban, hogy ma már nem csak a tavasztól őszig tartó időszakban választják sokan a külföldi utazást. Az adventi hetekben az európai nagyvárosok nagy népszerűségnek örvendenek, s tulajdonképpen időjárástól függetlenül mind kedveltebbek az egzotikus utak, valamint a különleges programokat kínáló, egyedileg szervezett utazások. Ezekhez sokan kifejezetten utazási irodák segítségét kérik, hiszen távoli úti célok és körutazások esetében gyakran fontos szempont a kinti helyismeret és a mindenre kiterjedő szervezés. A reptérre történő megérkezés kapcsán a Liszt Ferenc reptér parkolás bizonyul ideális választásnak. A fedett megoldáshoz ingyenes busztranszfer, sőt, igény esetén sofőrszolgálat is társul. Ez utóbbi akkor jut szerephez, ha későn érkeznénk a reptérre. Ilyenkor csak hívjuk a megfelelő elérhetőséget, és a szakemberek megbízhatóan elhelyezik majd a járművet a reptér környéki parkolóházban.