Menü Bezárás

Liszt Ferenc repülőtér parkolás a lehető legpraktikusabb módon!

Repülővel utazik hamarosan a Liszt Ferenc repülőtérről, azonban nincs hol elhelyeznie autóját az utazás időtartamára? A Ferihegy Airport Parking kifejezetten azért jött létre, hogy az autóval érkezők praktikusan elhelyezhessék járművüket egy jól őrzött és olcsó parkolóban, míg másik országba utaznak hazánk legnagyobb repteréről.

Ha Ön is minket választ, akkor a Liszt Ferenc repülőtér parkolás többé nem fog gondot okozni! Utazzon nyugodtan, miközben autója teljes biztonságban van nálunk az őrzött, bekamerázott, biztonságos reptéri parkolóban! Nem kell többé az utcán hagynia járművét folyton azon aggódva, hogy meglesz-e az még mire visszaér. A F.A.P tökéletes megoldást kínál a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazáshoz, és áraink is korrektek, megfizethetők.

A Ferihegy Airport Parking komplexuma Vecsésen található, így innen pár perc alatt egyszerűen elérhetőek a repülőtér termináljai, ráadásul ingyenes transzferjáratokat is biztosítunk, hogy a lehető leghamarabb eljusson a kívánt terminálig autója elhelyezése után! Ha Ön is a F.A.P-ot választja a Liszt Ferenc repülőtér parkolás esetén, akkor érdemes igénybe vennie online foglalási lehetőségünket, amely által bebiztosíthat magának egy helyet a parkolóban és az adminisztrációt is jelentős mértékben meggyorsíthatja! Megérkezés után mindössze pár percig tart, hogy elhelyezze autóját, aláírja a papírokat, és már mehet is a terminálok felé!

A F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy a Liszt Ferenc repülőtér parkolás mindenki számára praktikus és olcsó legyen. ismerje meg szolgáltatásainkat még ma!