Menü Bezárás

Liszt Ferenc repülőtér parkolás ingyenes traszferrel

Bizonyára Ön is szeretné biztos helyen eltárolni autóját, míg repülővel utazik valahova itthonról. A Ferihegy Airport Parking, avagy F.A.P tökéletes választás ebben az esetben. Vecsési úton található komplexumunk könnyen megközelíthető és a Liszt Ferenc repülőtér parkolást velünk Ön is megoldhatja olcsón és biztonságosan.

Őrzött, minőségi parkolókat nyújtunk azok számára, akik nem tudják hova tenni autójukat arra az időre, míg repülővel utaznak egy másik országba. Parkolónk a Liszt Ferenc repülőtérhez rendkívül közel található és a Vecsési útról könnyen megközelíthető. Miért érdemes minket választania? A parkolóba történő érkezéskor autóját a kívánt fedett vagy szabadtéri parkolóhelyen helyezheti el, ráadásul az adminisztráció is gyors és a parkoló is rendkívül biztonságos.

Munkatársaink minden esetben segítséget nyújtanak a csomagok átpakolásában, majd gyors adminisztrációt követően Ön már indulhat is a terminálok felé. Természetesen annak érdekében, hogy időt spóroljunk, nem kell sétálnia sem!

A Liszt Ferenc repülőtér parkolás szolgáltatása része az ingyenes transzferbusz, amelyet minden ügyfelünk számára biztosítunk. Az autó elhelyezése után egyszerűen felszáll valamelyikre és az már el is viszi Önt a kívánt terminálhoz. Egyszerű, gyors, praktikus és hatékony megoldás minden esetben! A lehető legközelebbi bejárathoz visszük Önt, így már fel is szállhat a gépre. A Liszt Ferenc repülőtér parkolás velünk rendkívül egyszerű és költséghatékony. Kiváló árainkról Ön is tájékozódhat weboldalunkon!