Menü Bezárás

Liszt Ferenc repülőtér parkolás pár perc alatt

Aki autóval érkezik manapság repülőtérre, annak gondoskodnia kell a jármű megfelelő elhelyezéséről arra az időtartamra, amíg utazik. Egy üzleti út akár hetekre is rúghat, ez idő alatt pedig az autót biztonságos helyen érdemes tárolni.

A Liszt Ferenc repülőtér parkolás a F.A.P-nak köszönhetően olcsón és praktikusan érhető el. A repülőtérhez közel, a Vecsési úton található fedett, őrzött parkolókomplexumunkba előzetes online foglalással bármikor beteheti autóját és pár perc adminisztráció után már indulhat is tovább a terminálok felé. Nyitott és fedett tárolásra is lehetőség van kiváló árak mellett, mi pedig olyan biztonságot biztosítunk, amelyet sehol máshol nem talál!

Kollegáink mindenben segítenek Önnek és garantált, hogy el tudjuk helyezni autóját még akkor is, ha nem tett online foglalást (amelyet egyébként érdemes, hiszen így simábban mennek a dolgok). A Liszt Ferenc repülőtér parkolás sok évig okozott gondot az embereknek, hiszen nem volt elérhető egy olyan komplexum, ahol biztonságosan lehetett az utazás ideje alatt tárolni az autókat.

A F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy ezen változtassunk és Ön is egy biztonságos, őrzött, minőségi komplexumban parkolhasson autójával. Miután letette kocsiját, ingyenes transzferszolgáltatást biztosítunk a repülőtér termináljai felé igényes, légkondis buszokkal. Cégünk számára a legfontosabb az Ön elégedettsége, ezért minden esetben korrekt bánásmódot biztosítunk. Válassza Ön is a F.A.P-ot és nem kell többé aggódnia autója biztonsága felől!