Menü Bezárás

Liszt Ferenc repülőtér parkoló fedett beállási lehetőséggel

Repülőtéri parkoló a Liszt Ferenc repülőtéren

Autótulajdonosként mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a gépjármű állapotára alapvetően nyomhatja rá a szabadban történő parkolás. A helyzet csak még rosszabb lehet akkor, ha nem tudunk nap mint nap odafigyelni az autóra. Ennek tipikus esete a külföldi utazás, melynek kapcsán a gépjárművet gyakran reptéri parkolóban hagyjuk. A Liszt Ferenc repülőtér parkoló kapcsán is többféle szolgáltatással áll rendelkezésre. Alapvetően elmondható, hogy minél közelebb szeretnénk autónkat a terminál bejáratához tudni, annál többe kerül az óradíj. Ugyan megoldható ingyenesen is, hogy behajtson egy barátunk a bejárathoz, ám ha a kipakolás és az elköszönés több időt vesz igénybe, akkor gyorsan megugranak a parkolási díjak. A többféle parkoló zóna között mindenki megtalálhatja azt, amelyik minden szempontból megfelel igényeinek.

De mi a helyzet akkor, ha fedett területen hagynánk autónkat?

A tapasztalatok szerint egyre többen érdeklődnek a hasonló lehetőségek iránt, hiszen a fedett parkolónak köszönhetően az időjárás viszontagságai biztosan nem károsítják majd a járművet. Elég csak a jégkárokra gondolni, és máris biztosak lehetünk abban, a hasonlók elleni védelem kiemelt jelentőséggel bír. A Liszt Ferenc repülőtér parkoló szolgáltatásain túl olyan fedett parkolóházak közül is választhatunk, amelyek ingyenes busztranszferrel hidalják át a terminál bejárata és a parkoló közötti távolságot.

A légkondicionált buszok nyáron is maximális kényelmet biztosítanak, ráadásul a hazaérkezés alkalmával szintén azonnal állnak rendelkezésre. A turisztikai trendek szerint ma már nem csak a nyári hónapokban döntenek sokan a külföldi utazás mellett, hanem tulajdonképpen az év bármely időszakában szívesen választjuk ezt a fajta kikapcsolódást. Ez nem csak a korrekt repülőjegy áraknak köszönhető, hanem az online foglalás, valamint az interneten keresztüli szállásfoglalás előnyeinek is. A Liszt Ferenc repülőtér parkoló ideális választás lehet mindazok számára, akik nem bajlódnának a tömegközlekedéssel, és megbízhatóan szeretnének odaérni az indulás előtt legalább két órával. Sajnos a tömegközlekedéssel sokaknak rosszak a tapasztalataik, hogy a csomagokkal való cipekedés kellemetlenségeiről már ne is szóljunk. Családdal, gyermekekkel utazva, vagy akár fontos üzleti tárgyalás előtt állva is a leginkább praktikus megoldásnak a saját autóval történő utazás bizonyul.

A Liszt Ferenc repülőtér parkoló lehetőségei között a kifejezetten fedett parkolást előnyben részesítők is megtalálják a számításukat, ráadásul még a terminálhoz történő behajtásért sem kell plusz költséget fizetni.