Menü Bezárás

Liszt Ferenc repülőtér parkoló kiváló felszereltséggel

Parkoljon Ön is gyorsan és hatékonyan a Liszt Ferenc repülőtér közelében a F.A.P-al!

Elege van abból, hogy sosincs hol eltárolnia autóját, míg repülővel utazik? A Ferihegy Airport parking tökéletes megoldást kínál az olyan helyzetekre, amikor autóval érkezik a repülőtérre, de nincs azt hol biztonságosan elhelyeznie.

A Vecsési út mellett található Liszt Ferenc repülőtér parkoló kiváló felszereltséggel, fapados árakkal és rengeteg hellyel várja Önt is a hét bármely napján. Előzetes foglalás online felületünkön lehetséges, amelyet mindenkinek előszeretettel ajánlunk, hiszen megkönnyíti az adminisztrációt és az ügyintézést is. Guruljon be autójával hozzánk, helyezze azt el pár perc adminisztrációt követően nyílt vagy fedett parkolónkban és már indulhat is tovább a terminálok felé!

A Liszt Ferenc repülőtér parkoló a hét minden napján ügyfeleink rendelkezésére áll. Jól megtervezett biztonsági infrastruktúránk gondoskodik arról, hogy járműve a nap minden percében biztonságban legyen. Ha hosszabb időre szeretné nálunk tárolni autóját, akkor az is megoldható szerződéskötés által, ami azt jelenti, hogy Ön is korrekt, megfizethető áron parkolhat nálunk huzamosabb ideig is.

A Liszt Ferenc repülőtér parkoló ideális választás, ha biztonságban szeretné tudni járművét, mialatt repülővel utazik. Fedett beállási lehetőség, akár 300 férőhelyes kapacitás, gyors adminisztráció és biztonságos parkolás. Fedezze fel weboldalunk minden részlegét és tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról honlapunkon vagy telefonon keresztül még ma!