Menü Bezárás

Megfizethető parkolás Ferihegy közelében: 5 érv a F.A.P. mellett

Ha utazásszervezésről van szó, akkor napjainkban a megfizethetőség legalább olyan fontos szempontnak számít, mint a megbízhatóság. Ezt a két jellemzőt egyszerre kaphatja meg a sokak által csak F.A.P.-ként ismert lehetőségtől. A parkolás Ferihegy közelében sokszor nem egyszerű, és az sem mindegy, hogy a kiszemelt szolgáltatónál rendelkezésre áll-e majd a szükséges szabad parkolóhely. Vannak, akik az árak alapján döntenek, mások számára az is lényeges, hogy fedett helyszínen, 24 órás őrzéssel biztosítják-e a védelmet a gépjármű számára. Cikkünkben most annak igyekszünk utánajárni, hogy a vecsési parkolóház miért örvend töretlen népszerűségnek az utazni vágyók körében!

 

  1. Egyszerű megközelíthetőség

A parkolás Ferihegy közelében akkor a legkényelmesebb, ha elérhető közelségben van a reptér, és mégis biztonságban tudható a jármű. Legyen szó akár motorról, személyautóról, buszról vagy tehergépjárműről, a vecsési F.A.P. a fapados parkolás minden előnyével várja az autósokat. A vecsési 400-as úton és a Repülőtéri gyorsforgalmi úton egyszerűen megközelíthető a parkolóház, autópályán érkezve pedig az M0-ás 42-es kijáróján át érhető el.

 

Miért választaná a tömegközlekedés kényelmetlenségét és megbízhatatlanságát, ha biztonságos helyen hagyhatja saját autóját, és annak kényelméről így nem kell lemondania? A taxi gyakran igen magas áron érhető el, ráadásul vidékről történő érkezés alkalmával egyáltalán nem is opció. Sokan vannak, akiknek nem érnek rá ismerőseik a reptérre fuvarozás céljából, és valljuk be őszintén, legtöbben nem is szívesen kérünk ilyet másoktól. Az önállóság és a kényelem maximálisan érvényre juthat akkor, ha saját autóval érkezünk a reptérre, és a landolást követően is azonnal igénybe vehetjük ennek előnyeit.

 

  1. Ingyenes transzfer indulás és érkezés alkalmával is

Természetesen mit sem érne az autóval való egyszerű elérhetőség, ha hosszasan kellene a csomagokkal cipekedni a terminálig. Itt lép képbe a parkoló extra szolgáltatása a kilenc személyes, légkondicionált transzferbusz, melynek segítségével a parkolótól gyorsan elérhető a terminál. Természetesen ez a lehetőség a fárasztó repülőút után, hazaérkezve is azonnal rendelkezésre áll, fókuszba helyezve ezzel az Ön kényelmét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy számos olyan parkolóhely található meg a reptér közelében, amelyek akár tízperces sétát is megkövetelnek a terminálig, ez pedig korántsem kényelmes, pláne nagy melegben, vagy a hideg téli napokon.

 

  1. Korrekt árak

A parkolás Ferihegy közelében rendszerint attól függően kínál változó árkategóriákat, hogy milyen messze helyezkedik el a parkoló a terminál bejáratától. A közvetlen a bejárat közelében kínált lehetőségek rendszerint igen borsos áron elérhetőek, ha pedig távolabb szeretnénk hagyni a gépjárművet, akkor cipekedhetünk a csomagokkal a terminálig. Jó hír azonban, hogy létezik olyan megoldás, melynek esetében a korrekt árak oltárán a kényelmet és a biztonságot sem kell feláldozni. A F.A.P. fedett parkolási lehetőséget, és 24 órás védelmet biztosít az autósok számára, méghozzá az ingyenes transzferbusz nyújtotta előnyökkel egyidejűleg.

 

  1. Online foglalás

Az internet nélkülözhetetlen segítőtárs napjainkban. Utazásszervezés alkalmával is sokan teszik le mellette a voksot. A repülőjegy vásárlás és a szállásfoglalás mellett érdemes azonban arra is gondolni, hogy a kiszemelt parkolóban is biztosan legyen hely számunkra. A parkolás Ferihegy közelében online foglalás útján is megoldható, így az érkezési időpont, a várható landolás és néhány személyes információ megadásával garantált, hogy az indulás gördülékenyen megy majd. Fedett és szabadtéri parkolók, valamint teremgarázs közül lehet választani egyéni igényeknek megfelelően. Akár telefonon keresztül is megoldható a parkolás, s így az esetlegesen felmerülő kérdéseire is választ kaphat.

 

  1. 24 órás védelem

Ha a saját gépjármű biztonságáról van szó, akkor természetes, hogy tökéletes védelemben szeretnénk részesíteni azt. A parkolás Ferihegy közelében akár 24 órás őrzéssel is lehetséges. A non-stop nyitva tartás lehetővé teszi, hogy ha váratlanul érkezne haza, akkor is biztosan hozzáférhessen autójához. A fedett lehetőségnek hála az időjárás viszontagságaival szemben is garantált védelmet kap majd a gépjármű, sőt, az akku lemerülése esetén a „bebikázás” sem jelent problémát.

 

A megfizethető parkolás Ferihegy közelében nem lehetetlen, hiszen korrekt áron üzemelő parkolóház mellett is letehetjük a voksot. Ha fontos a 24 órás védelem, és az ingyenes busztranszfer sem elhanyagolható, akkor a fapados parkoló lehet az ideális választás. Könnyítse meg saját dolgát azzal, hogy autóval érkezik a reptérhez, így plusz költségek és kényelmetlenségek nélkül oldható meg a hazaérkezés alkalmával is a közlekedés. A F.A.P. parkoló helyei online is foglalhatóak, s akár telefonon keresztül is elintézhető a foglalás. Szervezze meg utazását a reptérre érkezéstől kezdődően profik segítségével!