Menü Bezárás

Mik az F. A. P. reptér parkoló pozitívumai?

Reptér parkolóA Ferihegy Airport Parking reptér parkoló előnyeit nem is olyan egyszerű felsorolni, mivel annyi van belőle. A hátrányok listája, azonban egyelőre tétel nélküli. Pontosan ezért alábbi cikkünkben megpróbáljuk összefoglalni a legmarkánsabb pozitívumokat, amik miatt a Ferihegy parkoló evidencia a jó döntések között.

Mi számít önnek a reptéri parkolásban?

Az első, és legfontosabb kérdés, hogy önnek mi a fontos! Mik azok a jellemvonások, amik egy céget vonzóvá tesznek, a reptéri parkolás területén?

Feltételezhetően listája élén a maximális biztonság szerepel. Prioritás, hogy járművét utazása idejére jó helyen tudja. A dobogó második fokát vélhetően a megfizethető ár foglalja el. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen, esetleges áldozatokkal jár a tökéletes helyszín megtalálása. Egy bizonyos fokig tolerálhatóak a számok, de nyilvánvalóan van az a határ, ami már nem elnézhető. A lista bronzérmese (nagy  valószínűség szerint) a könnyed megközelíthetőség. Ha autójával mind Budapest, mind az M0-ás felől egyszerűen, gyorsan, eltévedés nélkül meg tudja közelíteni a parkolót, akkor elégedettsége garantálható.

Mit kínálunk?

A fentiekben felsoroltakat kivétel nélkül! Nézzük tehát tételesen!

Nonstop őrzés, mindent látó kamerarendszerrel!

A biztonságos feltételek csak úgy garantálhatóak, ha a parkoló minden egyes négyzetcentimétere felügyelet alatt áll. A nonstop őrzés 0-tól 24 óráig terjedő szolgálatot jelent, ami valódi biztosíték arra, hogy a járművek a legjobb körülmények között várják haza utazó tulajdonosaikat.

A kamerarendszer nyolc egységből áll, melyek éjjellátó funkcióval is büszkélkednek, így a sötétség sem akadályozhatja a hibátlan terepszemlét.

Komplexumunkban nemcsak autókat fogadunk. Motorok, hajók, jet-kik, és munkagépek is biztonságot nyújtó otthonra lelhetnek nálunk.

Ha parkolópályára tenné autóját, akkor a reptér parkoló tárt kapukkal várja!

Fedett beállásra is van lehetősége, ha esetleg ezt a megoldást preferálná inkább. Indító akkumulátorral is készülünk, hogy amikor visszatér az útjáról a bebikázásnak hála egy percig se kelljen aggódnia a lemerült akkumulátor miatt.

Előfordulhat, hogy egyedi elképzeléseket fogalmazna meg a parkolással kapcsolatosan. Mindegy melyik részleten módosítana: esetleg az időintervallumot növelné, vagy egyéb kiegészítést tenne, mi önre szabott szerződéssel támogatjuk abban, hogy minden, reptéri parkolóval kapcsolatos álma valóra váljon!

A bónusz az ingyenes transzfer!

Az ingyenes transzferszolgáltatás kicsit olyan, mint a hab a tortán. Önnek sem a repülőtérre való behajtásért, sem a szállításért nem kell fizetnie. Egyetlen feladata, hogy élvezze a kilenc személyes, komfortos, légkondicionált busz kínálta előnyöket, míg megérkezik a reptéri terminálokig.