Menü Bezárás

Milyen a Ferihegy 2 parkolás?

A Ferihegy 2 parkolás olyan alternatíva, mely csak pozitívumokkal jár. Egyrészt rengeteg időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg, ha igénybe veszi „fapados” szolgáltatásainkat. A jelző az anyagiak tekintetében maximálisan helytálló, mivel minimális rááldozással gondoskodhat járművének biztonságáról. Másrészt végérvényesen elfelejtheti az idegeskedést, szorongást, hogy közelebbről is megismerje az elégedettséget, és kényelmet!

Ahhoz, hogy utazását tökéletesen át tudja élni, és érezni, optimális körülmények szükségesek. Amennyiben autóval, vagy akár motorral közelíti meg a Liszt Ferenc repülőteret, akkor lényeges, hogy mielőtt felszáll a gépre biztonságban tudja kedvenc járművét. A védelem milyensége tehát elsőbbséget élvez.

Az F. A. P. és a biztonság

A háromszáz férőhelyes komplexumunkban az autók mellett hajók, motorok, jet-kik, és munkagépek is otthonra lelhetnek. Akár fedett beállásra is nyílhat lehetősége, ha ezt a megoldást preferálja szívesebben.

A hatalmas terület nonstop, 0-tól 24 óráig védelem alatt áll, ráadásul a komplex kamerarendszernek köszönhetően a megfigyelés folyamatosan töretlen. A nyolc egységet magába foglaló innováció éjjellátó funkcióval is büszkélkedik, így a sötétség sem állhatja útját a minden részletre kiterjedő felügyeletnek.

Az tehát egy pillanatig sem lehet kérdéses, hogy ilyen körülmények között autója jó kezekben várja haza: óvó tekintetek kereszttüzében.

Indító akkumulátor mindig van a kezünk ügyében, ezért ha hosszú út után ül be újra szeretett négykerekűjébe, akkor nem kell a lemerült aksi miatt aggódnia. Bebikázás után garantált a gördülékeny elindulás.

Ferihegy 2 parkolás és a transzfer

A transzferszolgáltatás hozzá tartozik a parkoláshoz, és nagymértékben meghatározza az egész utazással kapcsolatos érzéseit.

Nálunk sem a repülőtéri behajtásért, sem magáért a szállításért egy forintot sem kell fizetnie. Az ingyenes transzfernek köszönhetően kulturált, komfortos körülmények között (kilenc személyes, légkondicionált buszok közreműködésével) juthat el, időben a repülőtéri terminálokig.

Az ügyintézés sem akadályozhatja!

Ha minket választ, akkor online foglalási rendszerünk hathatós közbenjárásával villámgyorsan elintézheti a foglaláshoz kapcsolódó ügyeket, felesleges időpocsékolás nélkül.

Előfordulhat, hogy egyéni elvárásai, elképzelései vannak: akár az időtartamot, akár egyéb kiegészítést illetően. Ilyen esetben se lépjen vissza, bátran keressen minket, és mi egy direkt, az ön igényeire szabott szerződéssel támogatjuk abban, hogy utazása a lehető legteljesebb mértékben tökéletes legyen. Idegeskedés, frusztráltság nélkül, energia- és pénztakarékos, biztonságos megoldással a háta mögött ez nem is lehet kérdés!