Menü Bezárás

Milyen a parkolás a Liszt Ferenc reptéren?

Liszt Ferenc reptér parkoló

Ha arról kérdeznék, hogy milyen a parkolás a Liszt Ferenc reptéren, akkor milyen jelzők jutnának elsőre az eszébe? Bonyolult, problémás, nehézkes, idegőrlő, drága, nehezen megoldható vagy kényelmes, komfortos, megfizethető, pozitívan fapados, megközelíthető? Ha utóbbiakat adná releváns feleletként akkor valószínűleg önnek nem ismeretlen az F. A. P. kínálta biztonság és kényelem.

 

Az őrzött parkoló a kikezdhetetlen biztonság megtestesítője!

A nonstop megfigyelés alatt álló parkolóban 0-tól 24 óráig terjedő védelem biztosított. A nyolc egységből álló kamerarendszer azon túl, hogy az egész területet belátja, rendelkezik egy különleges funkcióval. Az éjjellátó jellemvonás hihetetlenül praktikus, hiszen az éjszakai sötétségben sem veszhetnek el az aprónak tűnő, mégis jelentőségteljes részletek.

A parkoló alap esetben háromszáz autó befogadására képes, maximum. Ez a szám természetesen csökkenhet, ha nem pusztán autók elhelyezéséről van szó. A komplexumban helyet és ezzel együtt teret kaphatnak a motorok, utánfutók és hajók is.

A fedetlen beállási lehetőségen kívül fedett parkolás és teremgarázs is rendelkezésre áll. Csak az egyéni elképzelései szabhatnak határt a megvalósításban. Olyannyira érdekesek és figyelemre érdemesek az elvárásai, hogyha hosszú útra indul, ha úgy véli megfogalmazna néhány, csak önre vonatkozó kritériumot, kérést, akkor egyéni szerződéskötéssel könnyedén szabad utat biztosíthatunk önnek.

 

Kényelmes parkolás a Liszt Ferenc reptéren – ez az F. A. P. kérem!

A komfortos körülmények természetes módon elsőbbséget élveznek. Minden a megközelíthetőséggel kezdődik. Az F. A. P. a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában, Vecsésen található. Mind Budapest, mind az autópályák felől akadálytalanul elérhető. Ez azt is jelenti, hogy a terminálokig vezető út rövid és hála légkondicionált mikrobuszainknak kényelmes. A maximális komforthoz hozzátartozik az a szívderítő tény, hogy a transzferszolgáltatás teljesen ingyenes nálunk. Mindennek tetejében a reptéri behajtás is díjmentes. Ez azt jelenti, hogy rögtön két területen további kiadásoktól kímélheti meg önmagát. Ha ehhez még hozzászámolja a pénztárcabarát árakat akkor láthatja, hogy az F. A. P. támogatásával komoly összegeket takaríthat meg.

Az online foglalási rendszer ténylegesen felteszi az i-re a pontot. Az internetes felület gördülékenyen, gyorsan és egyszerűen kezelhető. Vagyis, úgy rendezheti el a parkolással kapcsolatos teendőket, hogy a folyamatra roppant kevés időt, és energiát kell szánnia. Bonyolult platformok és idegőrlő rohangálás helyett a gépe előtt ülve, nyugalomban intézhet el minden, a parkolással összefüggő ügyet.