Menü Bezárás

Milyen a tökéletes Ferihegy reptér parkolás?

Parkolás - Ferihegy

A Ferihegy reptér parkolás akkor nevezhető tökéletesnek, hogyha minden tekintetben optimális feltételeket teremt önnek. Vagyis, ha nem kell idegeskednie járműve biztonsága miatt, ha szükségtelen hatalmas anyagi áldozatokban gondolkodnia és ha a fentieknek köszönhetően nyugodttá avanzsálhat az útja.
Nincs annál bosszantóbb helyzet, mint amikor egy alapvetően pozitív élményt megkeserítenek a kívülről jövő hatások. Ha folyton azon rágódik, hogy vajon jó helyen tette-e le kocsiját, ha vissza-visszatér ahhoz a problémához, hogy vajon biztonságos körülményeket teremtett-e autója számára, akkor az utazása idegeskedéssel, frusztráltan telik. Ez pedig a lehető legrosszabb forgatókönyv, ami bekövetkezhet.
Ez ellen egyetlen dolgot tehet, ha megkeresi azt a céget, amelyik nemes egyszerűséggel leveszi a válláról a parkolással kapcsolatos terheket. Például minket.

 

A Ferihegy reptér parkolás F. A. P. módra

Az F. A. P. könnyedén megközelíthető Budapest irányából a repülőtéri gyorsforgalmi útról, valamint az M0-ás felől is. Komplexumunk Vecsésen található a Liszt Ferenc reptér egy bizonyos részével együtt. Ez roppantul fontos információ, mivel a távolság prioritást élvez. Ha a terminálokig végeláthatatlan út vezet a parkolótól, akkor nincsen kisegítve. Erről szerencsére szó sincsen az esetünkben.

 

Nemcsak olcsó, hanem díjmentes parkolás?

Azon túl, hogy az F. A. P. díjszabása roppant kedvező és méltányos, megannyi plusz szolgáltatást ingyen és bérmentve bocsájtunk a rendelkezésére. A terminálokig például légkondicionált buszok segítségével juthat el külön kiadás nélkül, de a reptéri behajtással kapcsolatos anyagiak rendezése is ránk hárul.
Ez azt jelenti, hogy egyszerre több fronton is jól járhat, ha a Ferihegy Airport Parkingot választja.

 

Milyen jellemvonásokkal van megáldva a Ferihegy reptér parkoló?

A nonstop védelem az egyik legfontosabb tulajdonság, amit az F. A. P. esetében érdemes kiemelnünk. A 0-tól 24 óráig terjedő őrizet azt jelenti, hogy járművére nincs perc, hogy óvó tekintetek ne figyelnének. A biztonság ilyen körülmények között maximálisan borítékolható. A nyolc kamerából álló rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy éjszaka és nappal egyaránt hatékonyan pásztázza a területet, vagyis az éj leple alatt sem érhetik a bent pihenő járműveket meglepetések.
Több beállási lehetőség közül is választhat. Ha úgy érzi jónak, akkor a fedett variáns oltalmában hagyhatja autóját, de a szabad helyek is maradéktalanul tökéletesek. Az elindulás hosszabb pihenés után nem mindig zökkenőmentes – hála az akkumulátor lemerülésének – de mi erre is gondoltunk, hogy ne csak az elutazása, hanem a hazaérkezése is pazar legyen. Kollegáink szükség esetén pillanatok alatt bebikázzák parkolópályára állított autóját.