Menü Bezárás

Mitől függően alakulnak a reptéri parkolás árak?

Mennyiből hozná ki külföldi utazását? Fontosnak tartja, hogy a minőségi szolgáltatások oltárán ne kelljen feláldozni a korrekt árakat? Az év végéhez közeledve a hotelek különleges ajánlatokkal várják a vendégeket, de a repjegy árak rendszerint nem sokat változnak. A leginkább akkor sikerülhet takarékoskodni, ha időben elkezded az utazásszervezést, és minden lehetőséget figyelembe veszel.

Reptér parkolás árak: mennyi az annyi?

Nincs ez másként akkor sem, ha a repülőtér környéki parkolásról van szó.  Mit várunk el ekkor a parkolótól? Természetes, hogy a legtöbben a terminál bejáratánál szeretnénk kiszállni, ám itt a parkolási díjak az első néhány perc után drasztikusan emelkednek. Nem rohannál az érkezéskor? Hagyhatod körülbelül egy perc sétára a bejárattól autódat, de sajnos még ekkor is igen mélyen a zsebbe kell nyúlnod. Ha takarékoskodni szeretnél, akkor a távolabbi parkolók bizonyulnak a legjobb választásnak. Sok esetben azonban tény, hogy sétára lesz szükség, míg eléred a terminált. Ez gyerekekkel, a decemberi hidegben nem feltétlen kényelmes. A reptér parkolás árak tekintetében sem mindig nyújt kedvező lehetőségeket, de ha sikerül jól választani, akkor a korrekt kiadások és a maximális kényelem találkozhatnak.

FAP ingyenes busztranszferrel

Hallottál már a FAP néven ismert parkolóházról? A fapados parkolás új dimenzióit nyitja meg a szolgáltató a turisták előtt. A 24 órán át elérhető, fedett és szabad parkolóhelyekkel rendelkező helyszín kedvező árakat biztosít, rövidebb és hosszabb utazások idejére is. A legjobb az egészben az, hogy nem kell gyalogolnod a csomagokkal a jeges járdán, hiszen ingyenes busztranszfert vehetsz igénybe mind az induláskor, mind az érkezéskor. A FAP tökéletes tanúbizonyságát teszi annak, hogy a reptér parkolás árak kapcsán is biztosíthat elérhető lehetőségeket. Biztos szeretnél lenni abban, hogy lesz szabad hely autód számára? Intézd a foglalást online vagy telefonon keresztül! A parkoló szakemberei akkor is készségesen állnak rendelkezésedre, ha a téli hidegben lemerült az akkumulátor.

Karácsony: otthon vagy külföldön?

A kérdés ma már valós létjogosultsággal bír, ugyanis egyre többen töltik otthonuktól távol a karácsonyt és a szilvesztert. Lehetőség bőven kínálkozik, ugyanis a színvonalas hotelek gyakran kifejezetten karácsonyi ajánlatokkal várják a vendégeket. Ma már nem számít extrának az, ha a karácsony nem a vendégségekről szól, hanem egy idegen kultúra, város felfedezéséről. Különleges élmény lehet úgy megélni az ünnepeket, hogy nem a megszokott környezet vesz körbe. Pozitívuma azonban kifejezetten ebben mutatkozik meg, hiszen a kikapcsolódás akkor lehet teljes, ha sikerül elszakadni a megszokott helyzetektől és problémáktól.

Természetesen az árak mindenki számára fontosak, de ugyanakkor tény, hogy az ünnepekkor turistaként is hajlamosak vagyunk többet költeni. Az év végén sokan úgy vannak vele, hogy megajándékozzák magukat az egész évi hajtás után egy igényes szállodai tartózkodással. A wellness részleg és a nívós étterem alapvető követelménynek számít, de nem mindegy az sem, elhelyezkedését illetően mennyire bír prestige értékkel a helyszín. Mindez karácsonykor különösen így van, ugyanis ekkor extra ünnepi hangulatot is elvárunk a választott szállodától. A reptér parkolás árak lefaragásával plusz összeghez juthatunk, melyet ajándékokra, vagy ünnepi programokon való részvételre fordíthatunk.

Az európai nagyvárosok nagy népszerűségnek örvendenek, és a legtöbb turista ezeket választja az ünnepekkor is. Ugyan az egzotikus szigetek is jelentős turisztikai vonzerővel jelentkeznek, de sokan nehezen tudják elképzelni, hogy az ünnepeket homokos tengerparton töltsék. Az európai nagyvárosoktól a megszokott hangulatot kaphatjuk, de mégis újszerű élményekkel és környezettel karöltve. Izgalmas lehet megtapasztalni azt, hogy a különféle kultúrákban miként ünnepelnek, és arra is rádöbbenhetünk minden alkalommal, hogy a karácsony szelleme az bizony mindenhol ugyanazt jelenti.

Az időben elkezdett utazásszervezés hozzájárulhat ahhoz, hogy elérhető áron juthass repülőjegyhez, találj szabad szobát a kiszemelt szállodában, és a parkolás is olcsón megoldható legyen. A reptér parkolás árak tekintetében is változatos lehetőségeket kínál, ám ha körültekintő vagy, akkor a hetekig tartó külföldi tartózkodás esetén sem kell csillagászati összegekre számítanod. A FAP tökéletes választás lehet számodra. Foglalj parkolóhelyet online!