Menü Bezárás

Őrzött Liszt Ferenc repülőtér parkoló ingyenes transzferrel

A reptéri parkolás sokak számára okoz gondot manapság. Hova tegyük autónkat, míg hetekig külföldön tartózkodunk? A reptéri parkolás nem mindig egyszerű, azonban a F.A.P-al könnyebb! A Liszt Ferenc repülőtér parkoló pár percre található csak a reptér területétől és rendkívül könnyen megközelíthető autóval az M0-ás felől. A F.A.P komplexumot azért hoztuk létre, hogy bárki elhelyezhesse autóját kiváló áron egy fedett, őrzött, biztonságos és olcsó parkolóban.

Áraink fapadosak, szolgáltatásaink viszont első osztályúak! Online foglalási rendszerünknek köszönhetően Ön is lefoglalhatja helyét a Liszt Ferenc repülőtér parkolóban pár nappal az utazás előtt, a helyszínen ezáltal pedig csak pár perc adminisztrációra lesz szükség. Kollegáink tapasztaltak, autóját gyorsan elhelyezik és már indulhat is tovább a terminálok felé! Cégünk számára az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Miután autóját elhelyezte, ingyenesen igénybe veheti transzferbuszaink egyikét, amely elviszi Önt a kívánt terminálhoz csomagjaival együtt. Az idő miatt sem kell aggódnia, hiszen a F.A.P komplexuma pár percre található a Liszt Ferenc repülőtér termináljaitól. Ha minket választ, akkor nem kell aggódnia autója biztonsága felől. 0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést biztosítunk fejlett kamerarendszerünk és egyéb biztonsági infrastruktúránk segítségével! Liszt Ferenc repülőtér parkolónk kiváló választásnak bizonyul, ha Ön is olcsón szeretné kiváló körülmények között tárolni autóját akár hosszabb távon is! Lépjen kapcsolatba velünk bátran weboldalunkon még ma!