Menü Bezárás

Parkolás a repülőtéren: a fedett helyek a legnépszerűbbek!

Külföldi utazáson gondolkodik? Szeretné kicsit maga mögött hagyni az itthoni gondokat? Az idegen tájak felfedezése nem csak rengeteg izgalmat kínál, de a látnivalók és a sajátunktól eltérő kultúrák akár segítséget nyújthatnak abban is, hogy átlendüljünk életünk nehéz időszakain. Mindenki más és más érdeklődéssel rendelkezik, így míg valakik számára a passzív pihenéssel járó tengerparti üdülés jelenti a tökéletes kikapcsolódást, addig mások az aktív szabadidőt részesítik előnyben. Annak érdekében azonban, hogy a külföldön tartózkodás minden pillanata önfeledt legyen, nagyon fontos, hogy itthon mindent rendben hagyjunk. Igaz ez a gépjárműre is, melyet időről-időre sokan hagynak a reptér környéki parkolókban.

Korrekt árak és megbízhatóság

A parkolás a repülőtéren még sosem volt ilyen egyszerű, mint manapság. Többféle lehetőség közül válogathatunk, így pénztárcánk és egyéni igényeink függvényében biztosan megtalálhatjuk a számunkra ideális megoldást. Míg a terminál előtti helyeket főként a ki-és beszállás idejére szokták igénybe venni az utasok, addig a fedett parkolóhelyek évszaktól és az utazás idejétől függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek. További előnynek számít, hogy ingyenes busztranszfert is igénybe vehetnek az utasok, aminek köszönhetően nem kell gyalogolni, hanem a terminál bejáratánál lehet kiszállni a kisbuszból. Természetesen ez a szolgáltatás a hazaérkezéskor is azonnal rendelkezésre áll, így a fárasztó repülőút után, élményekkel teli rögtön elérhető a saját gépjármű. Lemerült volna az aksi a kihasználatlanság miatt? Sebaj, hiszen ha jól választ szolgáltatót, a bikázás is megoldható. A parkolás a repülőtéren továbbá autómosási lehetőséget is kínál mindazoknak, akik szeretnék járművüket tisztán tudni.

Az utazás a legkedveltebb szabadidős elfoglaltság!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utazás napjainkban rendkívül kedvelt, és a családok akár évente többször is úgy döntenek, hogy külföldi úti célok után néznek. Természetesen ebben fontos szerepe van az egyre alacsonyabb repülőjegy áraknak és a fapados járatok kínálta akcióknak. Egy-egy hosszú hétvégét külföldön szinte már olcsóbban kihozhatunk, mintha valamelyik hazai, neves hotel mellett tennénk le a voksot. A mediterrán országok nyaranta kedvelt út célok, a városnézések pedig a hosszú hétvégéken népszerűek. Az egzotikus szigetek hosszabb tartózkodás esetén nyújtanak önfeledt kikapcsolódást, de a távol-keleti országokat is mind többen választják izgalmas kultúrájuk apropóján.

 

A parkolás a reptéren remek lehetőséget kínál az utasok számára, ugyanis így nincs szükség másokhoz való igazodásra. Ez korántsem elhanyagolható szempont akkor, ha gyermekkel utazunk vagy hosszú repülőút áll előttünk. A fedett parkolóhelyeknek köszönhetően maximális biztonságban tudhatjuk a járművet, amit kifogástalan állapotban kaphatunk vissza a hazaérkezést követően. Az utazásszervezés alkalmával a világhálón lefoglalhatjuk a repjegyet, online becsekkolhatunk, de a szálláshelyek széles választékából is keresgélhetünk.