Menü Bezárás

Parkolás a repülőtéren? Nem lehet gond többé!

A parkolás a repülőtéren bizony legtöbbször hatalmas gondot, bonyodalmat jelent. Már korán, a tervezés szakaszában előtérbe kerül ez a probléma, és nem kis fejfájást okoz az optimális megoldás ki/megtalálása. Ha ön is járt már ebben, a kényelmetlenül szorító cipőben, akkor most végre fellélegezhet. A Ferihegy Airport Parking, rövidítve F. A. P. arra hivatott, hogy a fent ecsetelt nehézséget a lehető legideálisabb módon orvosolja. A gyakorlatban ez a következőket jelenti.

A minőség kart karba öltve jár együtt a „fapados”, azaz elérhető áron biztosított szolgáltatásokkal. A biztonságos parkolás a repülőtéren prioritást élvez. Csak úgy tudja átadni magát az utazás örömének, az ön előtt álló izgalmak eufóriájának, hogy közben nem kell aggódnia, vajon mi lehet az autójával. A bekamerázott, őrzött Ferihegyi parkolóban garantált járművének a biztonsága. Így valóban gondtalanul töltheti idejét, hiszen nincs min idegeskednie, rágódnia.

Az F. A. P. fekvése is kiváló, hiszen Vecsésen található, ahogy egyébként részben a Liszt Ferenc repülőtér is. A parkoló tehát egyszerűen, és könnyen megközelíthető, ráadásul a repülőtér termináljai is pillanatok alatt elérhetők. Még egy lényeges kérdés hátra van, ha a parkolás a repülőtéren a téma, ez pedig a transzfer. Az F. A. P. szolgáltatásai között szerepel az ingyenes transzfer, mely érvényes a parkolótól a terminálokig, és természetesen vissza is. A légkondicionált kisbuszok segítségével díjmentesen élvezheti a transzferszolgáltatást. Ezek után örökre elfelejtheti az utazást megelőző, idegeskedéssel telt heteket, hiszen az ideális megoldás megszületett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.