Menü Bezárás

Parkolás a repülőtéren? Nem probléma!

Nem minden repülőtér rendelkezik manapság olyan lehetőséggel, hogy egy autót biztonságosan el lehessen tárolni a hosszabb utazások ideje alatt is. Ez eleinte a Liszt Ferenc repülőtér esetében is probléma volt, azonban cégünknek, a F.A.P-nak köszönhetően mára lehetővé vált a kedvező és biztonságos parkolás a hosszabb repülőutak alatt is. Nincs más dolga, mint bejelentkezni hozzánk az út előtt, mi pedig elhelyezzük autóját egy minőségi, kamerákkal biztosított komplexumban az utazás időtartamára. A parkolás a repülőtéren többé nem probléma, ha Ön is minket választ.

Miért vagyunk jó döntés? Első sorban mert biztonságos, fedett beállási lehetőséget biztosítunk! Autóját a speciálisan kialakított komplexumunk megvédi az időjárás viszontagságaitól és folyamatos megfigyelést biztosítunk még hétvégén és éjszakákon is! Továbbá sok olyan ügyfelünk van, akik hosszabb időre utaznak el az országból, autójukat azonban szeretnék ez idő alatt biztonságban tudni. Egyedi szerződéskötési lehetőséget biztosítunk az ilyen esetekre a kedvező árú hosszú távú parkolás érdekében!

A parkolás a repülőtéren ezen felül nem csak autók számára lehetséges. Teljeskörű parkoltatást és tárolást biztosítunk, ami azt jelenti, hogy személygépkocsi, utánfutó, motorkerékpár, hajó, jet-ki, busz és akár munkagép is elhelyezhető komplexumunkban.

A parkoló terület közel van a reptér termináljaihoz, azonban ingyenes buszjáratokat is biztosítunk, hogy Ön is gyorsan és praktikusan eljusson a Liszt Ferenc repülőtéren oda, ahova kell. A parkolás a repülőtéren velünk a legbiztonságosabb. Ismerje meg szolgáltatásainkat még ma!