Menü Bezárás

Parkolás a repülőtéren? Válassza a F.A.P-ot!

Sokak számára még ma is rémálom repülőtér közelében parkolóhelyet keresni. Cégünket azért hoztuk létre, hogy ezzel ezentúl senkinek ne kelljen bajlódnia. Nincs hova tennie autóját, az utazás időtartamára?

Válassza Ön is a F.A.P-ot és helyezze el kocsiját egy őrzött, fedett, biztonságos és olcsó parkolóban! A parkolás a repülőtéren sosem volt ilyen egyszerű! Vecsési úti komplexumunk rendkívül közel található a terminálokhoz, rengeteg férőhellyel rendelkezünk és garantált, hogy el tudjuk tárolni az Ön autóját is az utazás időtartamára. Hosszabb időre utazik?

Nem probléma! Minden ügyfelünknek lehetősége van szerződést kötni cégünkkel, amely által rendkívül olcsón tárolhatja mindenki a járművét komplexumunkban. Hetekre és hónapokra is nálunk hagyhatja autóját! A parkolás a repülőtéren rendkívül praktikus, ha Ön is a F.A.P-ot választja.

A transzfer szolgáltatás a nálunk parkoló ügyfeleink számára minden esetben ingyenes az oda és vissza útra egyaránt, és ráadásul még a behajtási díjat sem kell Önnek fizetnie. Nem kell többé az utcán hagynia autóját és aztán az út alatt folyamatosan amiatt aggódnia, hogy meglesz e még, mire visszaér. Helyezze el kiváló áron járművét Vecsési úti komplexumunkban és utazzon nyugodtan, hiszen autója biztonságban van. Szolgáltatásainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy az Ön kényelme minden esetben biztosítva legyen. Ha korrekt árakat, biztonságos parkolási lehetőséget és professzionális elbánást keres, akkor a Ferihegy Airport Parking az ideális választás!