Menü Bezárás

Parkolás Ferihegy 2 közelében olcsón, ingyenes traszferrel

Sokan panaszkodnak, hogy nincs hol elhelyezni autójukat, míg repülővel utaznak. Ők még nem ismerik a F.A.P-ot! A Ferihegy Airport Parking-ot, avagy F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy a Liszt Ferenc reptér utasai biztonságos, őrzött körülmények között tárolhassák autójukat, míg repülővel utaznak.

A Parkolás Ferihegy 2 közelében többé nem gond, ha Ön is minket választ. Biztonságos, minőségi infrastruktúrával felszerelt parkolókomplexummal várjuk az érdeklődőket a Vecsési Úton, mely könnyen megközelíthető és egyáltalán nem kerül sokba! Ha Ön is nálunk helyezi el autóját, akkor lehetősége van fedett parkolót is kérni, az adminisztráció után pedig igénybe veheti ingyenes transzferbusz szogáltatásunkat, melynek keretei között jól felszerelt, légkondicionált buszokban utazhat a kívánt terminálok felé a parkolóból.

A díjmentes transzfer szolgáltatás a Ferihegy 2A és 2B terminálokig oda-vissza érvényes, így a parkolás Ferihegy 2 közelében velünk a legpraktikusabb! A Vecsési úti parkoló rendkívül modern kialakítással rendelkezik, amely segít a sofőröknek a gyors parkolóhely megtalálásában és a biztonság megteremtésében is. A F.A.P 0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést biztosít a hét minden napján, 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszerünk pedig a nap minden másodpercében szemmel tartja a parkoló autókat.

Ha igénybe veszi ingyenes transzferbusz szolgáltatásunkat a parkolás Ferihegy 2 szolgáltatás során, akkor a reptéri behajtási díjat minden esetben mi fizetjük! Ismerje meg online foglalási rendszerünket és szerezzen parkolóhelyet a F.A.P-nál még ma!