Menü Bezárás

Parkolás Ferihegy környékén? Kezdd nyugodtan az utazást!

A repülős utazás némileg nagyobb felkészülést igényel, mintha a saját autóval indulnánk a horvát tengerpartra. Ennek ellenére sokan teszik le mellette a voksot kényelme és megfizethetősége miatt. Tény az is, hogy bizonyos úti célok kizárólag ilyen módon érhetőek el belátható időn belül, hiszen közel egy nap alatt a fél világot átutazhatjuk a felhők felett. Az sem törvényszerű, hogy az utazásszervezés feltétlenül stresszes kell, hogy legyen. A parkolás Ferihegy környékén megoldható elérhető áron, tehát ha autóval érkeznénk a reptérre, akkor sem kell jelentős plusz kiadásokra számolni. A vecsési fapados parkolóház ebben igyekszik segítséget nyújtani.

Kínálat és árak

Sokan már az indulás előtt hónapokkal elintézik a repülőjegy foglalást és rábukkannak az ideális szállásra is. Ahogyan a repjegyek között, úgy a szálláshelyek kínálatában is igen széles skálával és persze árkategóriával találkozhatunk. Egyéni igények és persze a pénztárca függvénye, hogy mennyire kötünk kompromisszumot. Hasonló a helyzet akkor is, ha a parkolás Ferihegy környékén a cél. A többféle parkolóhely között természetesen a legdrágábbak a terminál közvetlen közelében megtalálhatóak. Távolabbi parkolás esetén gyakran gondot jelenthez az, hogy miként sikerül elérni a terminált. Érdemes tehát olyan parkolót választani, amely ingyenes busztranszferrel is áll az utasok rendelkezésére mind az induláskor, mind az érkezéskor.

Sok múlik a szervezésen!

A legtöbben kiemelt figyelmet fordítunk az utazásszervezés szállás és repülőjegy részére, ám hajlamosak vagyunk elfeledkezni például a reptéri parkolás kérdéséről. Nem ritka, hogy csak kiérkezve szembesülünk az árakkal, vagy éppen a szabad helyek hiányával. Célszerű tehát a parkolóhely kapcsán is előre gondolkodni, és akár online foglaláson keresztül bebiztosítani magunkat, hogy garantáltan lesz szabad hely a választani kívánt parkolóban. A vecsési FAP esetében ezt online vagy telefonon is meg lehet tenni.

Biztonságban a járművet!

Még az őszi hónapokban is lehet számítani heves zivatarokra, melyek akár jéggel is együtt járnak. Minden autós rémálma a jégeső, ami a karosszériát egy életre tönkreteheti. Nem véletlen örvendenek kiemelt népszerűségnek a fedett parkolóhelyek, melyek hónaptól függetlenül tökéletes védelmet biztosítanak a járműnek. Hosszabb utazások alkalmával éppen úgy érdemes az ilyen lehetőség mellett letenni a voksot, mint akkor, ha csak néhány napot töltenénk külföldön.

Megfizethetőség és kényelem

E két jelző sajnos sok esetben nem jár együtt. A parkolás Ferihegy környékén különösen problémás lehet, ugyanis a kényelmes megoldások csak ritkán megfizethetőek. Ugyan sokat spórolhatunk azzal, ha a terminál bejáratától távolabbi parkoló mellett döntünk, de gyakran nem áll rendelkezésre innen megfelelő közlekedés, így marad a séta. A vecsési FAP ingyenes busztranszferének köszönhetően hamar elérhető a terminál bejárata. A hazaérkezéskor is állnak rendelkezésre a szakemberek, így a fárasztó repülőút után hamar élvezhetik az utasok a saját autó kényelmét.

Last minute kiruccanások és üzleti utak

A nyár rendszerint a repülésben is főszezonnak számít. Sokan repülővel igyekeznek megközelíteni a nyaralás helyszínét. A szeptember megérkezésével sincsenek azonban kevesebben a reptéren, hiszen ekkor indul sokak számára a külföldi munka vagy oktatás. A szabadidős céllal utazók sem hiányoznak a járatokról, hiszen a last minute utazások minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Egy jó ajánlatot kifogva meglepően olcsón lehet a világ legszebb tájain tölteni a pihenésre szánt időt. Az üzleti célból utazók gyakran a kevésbé kihasznált járatokat választják, például az éjszakai járatok igen kedveltek. Az utazási trendek egyértelműen azt mutatják, hogy repülővel a leginkább kényelmes és gyors az úti cél megközelítése.

Megfizethető parkolás Ferihegy környékén- felejtse el a tömegközlekedést!

A fővárosi tömegközlekedésről mindenkinek megvan a véleménye. Míg azonban egy hétköznap beleférhet a félórás késés és a tömeg, addig a repülőtérre igyekezve ez már kevésbé van így. A parkolás Ferihegy környékén lehet megfizethető is, ráadásul a kényelemről sem kell lemondani ennek érdekében. A Vecsésen megtalálható fapados parkoló fedett és szabad parkolóhelyekkel egyaránt áll rendelkezésre.