Menü Bezárás

Parkolás Ferihegyen, múlt, és jelen

A parkolás Ferihegyen régen bizony nagy kihívást jelentett. Idegeskedés, fejtörés, gondolkodás, majd heves megoldáskeresés. Nagyjából ez volt a sorrend, ami a kivitelezést illeti. Manapság már, azonban nem kell ezen a frusztráló ördögi körön végig mennie (hiszen valahogy mindig az idegeskedésig jutottak vissza az emberek). Félreteheti a feszültséget, a stresszt, ami amúgy is annyira meghatározó a munkás hétköznapokban.

Miért rontaná el ezzel az utazását, pihenését is? A Ferihegy Airport Parking arra hivatott, hogy kényelmét, komfortos kikapcsolódását a maximum szinten garantálja önnek. Amíg a fellegekben jár, vagy épp landol álmai szigetén, addig a Ferihegy parkolóban őrzött, kamerákkal figyelt terepen várja autója. A parkoláshoz Ferihegyen nem kell leküzdenie hatalmas távolságokat, hiszen az F. A. P. Vecsésen található, ahol részben a Liszt Ferenc repülőtér is. Nyilván szinte azonnal eszébe jut a transzfer kérdése, ám ezen sem kell aggódnia többé. A Ferihegy parkoló biztosította szolgáltatásban díjmentesen szerepel a transzfer a reptéri terminálokig, és vissza.

A légkondicionált kisbuszban hátra dőlve élvezheti a kiszolgálás felső fokát. A Pazar felsorolás után már csak egy lényeges kérdés maradt megválaszolatlanul. Mennyibe fog ez önnek kerülni? Az ár kényes, de mérvadó kitétel. Ha a Ferihegy parkoló mellett dönt, nem kell pénztárcáját féltenie a súlyos csapástól, hiszen a parkolás Ferihegyen fapados, abban az értelemben, hogy kedvező, elérhető, megfizethető áron biztosítottak a szolgáltatások. A pénzügyek tisztázása után az utolsó akadály is elhárult a gondtalan utazás útjából.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.