Menü Bezárás

Parkolás Liszt Ferenc Repülőtér – fókuszban a repülős utazások

A Liszt Ferenc Repülőtér soha nem látott turistatömegnek örvend az elmúlt években. A repülős utak minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot, és ebben az elérhető kedvező repülőjegy áraknak is központi szerep jut. A világ másik pontjára utazhatunk 12 óra alatt és felfedezhetünk olyan tájakat, kultúrákat, melyek gyökeresen különböznek a napjainkban ismertektől. A különleges úti célok és az egzotikus szigetek még mindig vezetik a népszerűségi listát, de az európai nagyvárosok mellett is sokan döntenek legalább egy hosszú hétvége erejéig.

 

Elsőszámú közlekedési eszköz külföldre

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha közeli úti célokról van szó, akkor a gépjármű jó választás lehet. Abban az esetben viszont, ha napokat kellene utazni, már inkább teszik le a turisták a repülős utak mellett a voksot. Ma már nem számít különlegességnek a felhők fölé emelkedni és átszelni a fél világot. Az árak persze különböznek attól függően, hogy hagyományos légitársaság vagy fapados mellett döntünk.

 

Foglalj időben!

A légitársaságon túl a repjegy megvásárlásának idején is sok múlik. Az utazás előtt másfél hónappal meglepően jó áron juthatunk repülőjegyhez, nem érdemes tehát túl sokáig várni ezzel. Ha már megvan az időpont, akkor célszerű olyan dolgokra is figyelmet fordítani, mint az ideális járat, vagy a parkolás a Liszt Ferenc Repülőtér közelében. Ez utóbbihoz többféle lehetőség közül is válogathatunk. Hagyhatjuk az autót egy vagyonért a terminál közvetlen közelében, vagy választhatjuk a távoli parkolókat, ahonnan akár 10 perces séta is szükséges a terminál bejáratáig. De vajon tényleg csak ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre?

 

Tervezd meg a parkolást!

A vecsési F.A.P nem véletlen örvend hatalmas népszerűségnek az utasok körében. A 24 órán keresztül nyitva tartó parkoló bármikor elérhető, és ingyenes busztranszfert biztosít az utasok számára. Nincs szükség a poggyásszal való sétára, és a landolást követően is rendelkezésre áll a transzfer lehetősége. S hogy miben különbözik a fapados parkoló a sok más szolgáltatótól? A fedett parkolás lehetősége igen vonzónak tűnik, ugyanis az ilyen helyek védelmet biztosítanak a járműnek a vihar-, és jégkárok ellen. Érdemes tehát előre gondolkodni a parkolással kapcsolatban is, s akár online, telefonszámon is lehetőség van arra, hogy helyet foglaljunk az előre meghatározott időpontban. Minden tévhittel ellenben a parkolás a Liszt Ferenc Repülőtér közelében lehet elérhető árú, és mégis maximálisan megbízható.

 

Irány a világ másik fele!

Nem állhat tehát más napjaink turistájának útjába, hiszen akár a repjegy foglalástól a szállásfoglaláson keresztül egészen a parkolás intézéséig mindent megoldhatunk az internet kínálta kényelmet kihasználva. Előre tájékozódhatunk arról, hogy a választott célterületen milyen szolgáltatásokra számíthatunk, mit érdemes megnézni, kik kínálnak különleges hajóutakat, turistaprogramokat, és hova érdemes a kulináris élmények érdekében menni. Ugyan a spontaneitásnak megvan a maga varázsa, mégis fontos, hogy előre tervezzünk. Az idegen terepen sokan elvesznek, és nem tudják, hogyan használhatnák ki maximálisan a rendelkezésükre álló időt. Az előzetes tervezéssel ez megelőzhető és így valóban kimaxolhatjuk az ott rendelkezésre álló lehetőségeket.

 

Népszerű európai úti célok

Persze nem kell ahhoz egzotikus hajóútra befizetni, vagy az eldugott távol-keleti szigetvilág méregdrága helyszíneit felkeresni, hogy életre szóló élményeket szerezzünk. Ha csak néhány órát szeretnénk a repülőn tölteni, és inkább maradnánk az európai kultúránál, akkor is rengeteg lehetőség vár. Kontinensünkön akár három napos utak szervezéséhez is nagyon sok nagyváros közül válogathatunk. Barcelonával biztosan nem lőhetünk mellé, de Róma is örök kedvencnek számít a történelem, az építészet és az önfeledt kikapcsolódás rajongóinak körében. E két város mindig visszacsábít. Portugália, Finnország és Norvégia még csak most kezd felfelé ívelni az idegenforgalom területén, így ha elrugaszkodnál a mediterrán úti céloktól, akkor e különleges helyszínek lehetnek az ideálisak számodra.

 

A parkolás a Liszt Ferenc Repülőtér közelében elérhető áron is megoldható. Vedd fel a kapcsolatot velünk és tájékozódj előre, milyen szabad parkolóhelyekkel állunk rendelkezésedre. Non-stop nyitva tartunk, gépjárművedet pedig hosszú hetekre is biztonságban nálunk hagyhatod.