Menü Bezárás

Parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében olcsón, praktikusan

 

A Liszt Ferenc repülőtér az ország legjelentősebb reptere és naponta több tízezer ember légiforgalmát bonyolítja le. Hazánkban sokan autóval érkeznek a reptérre és bizony sokáig gondot okozott, hogy hol is tárolhatnák el az utazók autójukat az érkezés után az utazás időtartamára.

A Ferihegy Airport Parking-al azért hoztuk létre Vecsési úti parkolókomplexumunkat, hogy ezen a problémán segítsünk és Önnek is minőségi, olcsó parkolóhelyeket biztosítsunk a reptérhez közel. A parkolás Liszt Ferenc repülőtértől pár percre elérhető, ha Ön is minket választ. Komplexumunk szinte bármilyen jármű parkoltatását képes kivitelezni és Ön is választhat, hogy fedett vagy nyitott parkolót szeretne igénybe venni. A gyakran csak Ferihegy parkoló néven emlegetett F.A.P. Vecsésen, közvetlenül a Liszt Ferenc repülőtér közelében található, így innen rendkívül hamar és egyszerűen elérhetők a terminálok is.

Miért érdemes minket választania?

Mert rendkívül olcsó árakat, biztonságos parkolást, gyors ügyintézést és udvarias kiszolgálást biztosítunk. Autóját pár perc alatt elhelyezzük és már indulhat is tovább a terminálok felé ingyenes transzferbuszainkkal, melyek kényelmesek, gyorsak, légkondicionáltak. Ez a transzfer szolgáltatás a nálunk parkoló ügyfeleink számára minden esetben ingyenes egyaránt az oda és visszaúton is, ráadásul még a behajtási díjat is mi fizetjük! A parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében a F.A.P-al olcsó és praktikus. Ne vesztegessen Ön is időt feleslegesen azzal, hogy a repülőtér bejárata előtt keres parkolóhelyet! Válasszon minket és biztosítsa be saját parkolóhelyét!