Menü Bezárás

Parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében: válassza a fedett megoldást!

Ha sorra vennénk azokat a közlekedési eszközöket, melyeket rendszerint szívesen választunk a hosszú távú utazások alkalmával, akkor a repülő vezetné a listát. Mindegy, hogy rövid üzleti útra utazunk, tanulmányaink szempontjából választjuk valamelyik külföldi nagyvárost, vagy nyaralni, pihenni szeretnénk, repülővel megszűnnek a távolságok. Még mindig sokan vannak, akik tartanak ettől a fajta utazástól, még annak ellenére is, hogy sokkal biztonságosabb, mint autópályán közlekedni, de egyes úti célok tényleg csak a felhők fölé emelkedve érhetőek el belátható időn belül.

Parkolás Liszt Ferenc repuloter

Az utazás előtt nem csak a szálloda keresése vagy a repjegy foglalása érdemel figyelmet, hanem az olyan teendők is, mint a parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében. A reptér Holiday parkolóit rendszerint azok szokták választani, akik hosszabb távra utaznak családdal, míg a terminál közelében elhelyezkedő zónák a rövidebb időre kiutazók számára bizonyul megfelelőnek. Az árak természetesen a terminál bejáratától távolodva csökkennek. Jó hír, hogy ma már akár fedett parkolóházak közül is válogathatunk, melyek tökéletes védelmet biztosítanak a gépjárművek számára.

Áthidalhatóak a távolságok

A parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében főként akkor kérdéses, ha gyalog sokáig tartana a terminálhoz eljutni az autótól. Ilyenkor mindenképpen olyan fedett parkolót érdemes választani, amely ingyenes busztranszferrel is áll az utasok rendelkezésére. Ez nem csak az indulás előtt, de a landolást követően is fontos. Egy hosszabb repülőút után legtöbben fáradtan szállunk le a gépről, és más vágyunk sincs, mint mihamarabb hazaérkezni. Ehhez a megfelelően gyors és megbízható busztranszfer is nagy segítséget tud nyújtani.

Késésben? A parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében segíthet!

Belegondolt már abba, mennyi problémát okozhat az, ha késve indul a reptérre? Bármikor előfordulhatnak sajnos olyan események, melyek akár az indulás napján is felboríthatják a megtervezett menetrendet. Ilyenkor a sofőrszolgálat kitűnő választás lehet. Miről is van szó esetében? Ha már nincs idő arra, hogy magunk parkoljunk a kiválasztott fedett parkolóban, akkor a szolgáltató munkatársára bízhatjuk a járművet a terminál bejáratánál, aki helyettünk elviszi az autót a parkolóba. A megoldásnak köszönhetően időben megtörténhet a becsekkolás és biztosan nem fogunk lemaradni a felszállásról.

Az utazás télen is népszerű!

Az magától értetődik, hogy nyáron szívesen kerekedik fel a család, és keresi fel a legnépszerűbb üdülőparadicsomokat. Törökország, Horvátország, Róma, a spanyol Riviéra – mind igen kedveltek a hazai turisták körében. Tény azonban, hogy a téli hónapokban is sokan választják a külföldi városnézéseket, különösen az adventi időszakban. A havas, jeges utakra mindenképpen csak téli gumival guruljunk ki, és a parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében sem mindegy, hogy hol történik meg. Ajánlottak a fedett parkolók, hiszen a téli zimankóban nem célszerű sokáig a szabadban hagyni a járművet.