Menü Bezárás

Parkolás Liszt Ferenc repülőtér mellett remek szolgáltatásokkal

Már hónapok óta azon gondolkozik, hogy hol parkoljon autójával, míg repülővel utazik? Nem kell tovább keresgélnie! Ha a Liszt Ferenc repülőtérről készül repülővel utazni, akkor autójának tárolására a F.A.P. a legalkalmasabb.

Cégünk kiváló parkolókomplexummal rendelkezik a Vecsési 400-as úton, amely rendkívül közel található hazánk legjelentősebb repteréhez. A parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében velünk gyerekjáték! Miért hagyná az utcán autóját, ha elhelyezheti azt a reptérhez közel egy minőségi, őrzött, fedett parkolókomplexumban kiváló áron? A F.A.P-nak köszönhetően Ön is nyugodtan utazhat, hiszen nem kell autója épsége felől aggódnia.

Kiváló árakkal várjuk azokat az utazni kívánókat, akik nem tudják megoldani autójuk elhelyezését távollétük alatt. Cégünk elsőrangú és olcsó szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek és minden esetben az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. 0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést biztosítunk parkolókomplexumunkban, amelynek része egy rendkívül fejlett kamerainfrastruktúra és számos kollega is, akik folyton szemmel tartják autóját.

A 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszeren semmi sem jut át észrevétlenül! A parkolás Liszt Ferenc repülőtéren természetesen csak az egyik része a történetnek, hiszen Önnek el is kell jutnia a terminálokhoz, miután autóját elhelyezte nálunk. Ingyenes transzferszolgáltatást biztosítunk a Liszt Ferenc repülőtér termináljaira egy kifejezetten komfortos, 9 személyes, légkondicionált transzfer busszal, amit bármikor igénybe vehet. Ha parkolás Liszt Ferenc repülőtéren, akkor válassza Ön is a F.A.P-ot! Kiváló árak, kiemelt biztonság.