Menü Bezárás

Parkolás reptér közelében gyors elhelyezéssel

Önnek is elege van abból, hogy sosem tudja hol elhelyezni autóját, amikor a Liszt Ferenc repülőtérről utazik külföldre?

Nos, a F.A.P-al ez a probléma egy csapásra megoldódik! A parkolás reptér közelében velünk a legegyszerűbb és minden ügyfelünk számára gyors elhelyezést, ingyenes transzfert, valamint elsőosztályú szolgáltatásokat biztosítunk fapados árak mellett. A Ferihegy Airport parking közvetlenül a Vecsési Út mellett található, ami azt jelenti, hogy rendkívül gyorsan átérhet parkolónkból a terminálokhoz, transzferbuszainknak köszönhetően.

Weboldalunkon keresztül az online foglalási rendszer használatára is lehetősége van, mellyel biztosíthat magának helyet, valamint jelentős mértékben meggyorsíthatja az adminisztrációt és az elhelyezést. A F.A.P-nál fedett beállási lehetőséget is biztosítunk, így megvédheti autóját az időjárás viszontagságaitól abban az esetben, ha hosszabb időre szeretné elhelyezni azt nálunk. De mennyibe fog ez kerülni? Sokan azt hiszik, hogy a parkolás reptér közelében manapság egy vagyonba kerül, pedig ez nem igaz! A Ferihegy Airport Parking kifejezetten fapados árakat biztosít ügyfelei számára és egyedi szerződéskötési lehetőség is rendelkezésre áll, ha hosszú távú parkolásra lenne szükség, így az Ön költségei is minimálisak maradnak!

Cégünk teljeskörű parkoltatást és tárolást nyújt személygépkocsi, utánfutó, motorkerékpár, hajó, teherautó és tulajdonképpen bármilyen egyéb jármű számára. Ha szeretne egy biztonságos és praktikus helyet, ahol megoldhatja a parkolást reptér közelében, akkor válassza Ön is a F.A.P-ot!