Menü Bezárás

Parkolás reptér – tökéletesen, idegeskedés mentesen?

Parkolás a reptéren, egyszerűen

A parkolás reptér egy olyan szókapcsolat, amitől általában az emberek nagy része azonnal frusztrált lesz. Milliónyi kérdés merül fel, melyek többségében megválaszolatlanul hevernek az érintettek fejében: hova, hogyan, mennyiért? Az utazás izgalmát, a küszöbön ácsorgó csodálatos élmények pozitívumait teljes egészében le- és el tudják nyomni a negatív, kétségbeesésre hajazó, bizonytalanságból fakadó érzések. Ebben persze semmi meglepő nincsen. Jogos, hogy aggódik autója miatt, ahogy az is érthető, hogy nem mindegy önnek, mennyit kell rááldoznia a parkolásra. Azonban fel nem tett, aggasztó kérdések helyett, mi egy kedvező alternatívával szolgálunk önnek!

Hallott már az F. A. P.-ről?

Ha az F. A. P. nem mondd sokat önnek, akkor esetleg a Ferihegy parkoló, vagy a Ferihegy Airport Parking ismerősebb lehet. Ha mégsem, akkor itt az idő, hogy felfedezze a szolgáltatásainkban rejlő előnyöket!

A parkolóhelyről számokban háromszáz férőhely, nyolc egységből álló kamerarendszer, 0-tól 24 óráig tartó, nonstop megfigyelés… Mi kellhet még? Alacsony árak – ez nálunk alap!

A parkolóban fedett beállásra is nyílik lehetőség, ami tovább fokozza az amúgy is markáns komfortot.

A kamerarendszer nagyon lényeges eleme a terep tökéletes átlátásának. Az egyes egységek éjjellátó funkcióval is rendelkeznek, ebből következően sem éjjel, sem nappal nem marad figyelő tekintetek nélkül a terület.

A háromszáz férőhely, mint adat magáért beszél. Nemcsak autókat fogadunk be. Ha úgy tartja kedve érkezhet motorral, de elhelyezheti nálunk hajóját, jet-ki-ét, vagy éppen munkagépét.

Ingyenes transzferszolgáltatás?

A reptér parkoláshoz szorosan kapcsolódik a transzfer, aminek a jellemvonásai szintén nem lényegtelenek.

Nálunk kilenc személyes, légkondicionált buszok segítségével küzdheti le a terminálokig vezető utat. A küzdelem természetesen csak átvitt értelmű: kényelmes körülmények várják, abszolút ingyenesen! Mind a repülőtéri behajtás, mind a transzferszolgáltatás ára a mi pénztárcánkat terheli!

Az F. A. P. további előnyei

A foglalását akár otthonról is elintézheti, hála online rendszerünknek. Így az ügyintézés könnyebbé, gyorsabbá varázsolható.

Ha hosszabb időre utazik, vagy egyedi feltételeket igényelne, akkor sincsen gond, hiszen közös megállapodással olyan szerződést köthetünk, ami minden elemében idomul az elképzeléseihez.

Az utazása pillanatait a jövőben sem az idegeskedés, sem a frusztráltság nem zavarhatja meg, hiszen tökéletesen biztos lehet abban, hogy járműve jó kezekben, maximális biztonságban van. Igaz az idő- és pénzspórolás nagy adomány, de az ehhez társuló nyugalom talán a legnagyobb kincs, amivel meg tudjuk ajándékozni!