Menü Bezárás

Parkolás reptéren kényelmesen?

Parkolás a reptéren?

A parkolás reptéren szükséglet. A kényelmes parkolás reptéren pedig utópia? Korántsem! Természetesen fontos, hogy olyan szolgáltató mellett döntsön, aki minden tekintetben elérhető feltételeket kínál. Hogy csak egyetlen szegmensét emeljük ki az egésznek: ha az utazás költségének felébe kerül a parkolás biztosítása, akkor belátható, hogy nincsen egyensúly. Ezek a körülmények a legkevésbé sem ideálisak.

Az a megfelelő díjszabás, mely a pénztárcájára szabott. Az ár/érték arány árul el legtöbbet egy adott termékről vagy szolgáltatásról. Mit kap cserébe a pénzéért? Az F. A. P. nem rejti véka alá, hogy pontosan mit kínál önnek.

 

Megközelíthetőséget – minden tekintetben!

Az elérhető árak azt jelentik, hogy komoly áldozatok nélkül garantálhat biztonságos és egyben komfortos körülményeket autója parkoltatásához. Sőt, ha úgy kívánja, akkor motor, utánfutó és hajó is elhelyezhető a komplexumban. Mindegy, hogy milyen járművét kívánja jó kezekbe tenni az F. A. P. maradéktalan védelmet képes garantálni.

A megközelíthetőség másik perspektívája sokkal gyakorlatiasabb, ám roppantul lényeges. A komplexum mind Budapest irányából, mind az autópályák felől könnyedén elérhető. A Vecsésen elterülő F. A. P. hihetetlenül közel fekszik a Liszt Ferenc reptérhez, így aztán a terminálokig vezető út se hosszúnak, se rázósnak nem nevezhető.

A légkondicionált, több személyes, direkt transzferre specializált buszok olyan kényelmet biztosítanak önnek, aminek hála úgy érezheti: repül az idő.

 

Ingyenes szolgáltatásokat – pénztárcájának szolgálatában!

A transzferszolgáltatásért valamint a reptéri behajtásért egyetlen forintot sem kell fizetnie. A költségeket mi álljuk, ezzel is támogatva kimozdulását.

 

Őrzött, védett parkolót és variálható parkolást

A nonstop vagyis 0-tól 24 óráig tartó védelem azt jelenti, hogy a beállóhelyek egyetlen pillanatig sincsenek felügyelet nélkül hagyva. A nyolc egységből álló kamerarendszer egyik specialitása, hogy éjjellátó funkcióval rendelkezik. Ez a technológia nem kínál kevesebbet a gyakorlatban, mint éjszakai látást. A sötétség sem lehet akadály a kamerák számára: minden egyes apró mozdulat és részlet azonnal a lencsék kereszttüzébe kerülhet.

A beállóhelyek milyenségét tekintve több variáció közül is válogathat, annak megfelelően, hogy egyrészt önnek melyik alternatíva a komfortosabb, másrészt a megfizethetőbb. Az egyszerű, fedetlen helyeken kívül fedett variánsok és teremgarázsok is a rendelkezésére állnak. Nyilván utóbbi kettőre némileg módosított díjszabás vonatkozik, ám ezek összege is könnyedén kikalkulálható.

 

Parkolás reptéren, gondmentesen? Igen!

 

A fentiek fényében minden kétséget kizáróan láthatja, hogy az F. A. P. számára az ön kényelme és járműve biztonsága az első.