Menü Bezárás

Parkolás, repülőtér közelében

Az ideális, optimális megoldás, ha a parkolást a repülőtér közelében tudja lebonyolítani. Így kényelmesen, idegeskedés nélkül elintézheti még hátralevő dolgait, és természetesen biztonsággal elhelyezheti autóját. A Ferihegy Airport Parking, közismertebb nevén Ferihegy parkoló, rövidítve F. A. P. a Liszt Ferenc repülőtérhez közel kínálja verhetetlen szolgáltatásait. A Vecsésen található parkolóból néhány pillanat alatt elérhet a repülőtérig, és a terminálokig.

Ez a fajta rugalmas gyorsaság elengedhetetlen ahhoz, hogy maximálisan élvezni tudja kikapcsolódását. Az utazást megelőző tevékenységek közé tartozik a parkolás repülőtér közelében, mely kiemelt fontossággal rendelkezik, s nagyban befolyásolja a későbbiekben hangulatát. Épp ezért, ha a Ferihegy parkoló mellett teszi le a voksát, akkor minden nehézség, és önt nyomasztó teher elhárul. A járművét teljes biztonságban tudhatja a fedett parkolóhelyeket is biztosító területen, mely nyolc kamerás, éjjellátó rendszerrel, non-stop őrzött terep. A fenti adatok tudatában az biztos, hogy kocsija biztonságán egy pillanatig sem kell idegeskednie.

Ha Budapest felől érkezik, akkor a repülőtéri gyorsforgalmi úton, és a vecsési 400-as úton tudja megközelíteni a parkolót, míg ha az M0-ás autópálya irányából érkezik, akkor M0-M4 reptéri csomópontján keresztül érhet célba. A gyors, és egyszerű megközelíthetőség, azonban nem minden. Ha a transzfer miatt aggódik, akkor felesleges izgatnia magát, hiszen a Ferihegy parkoló a repülőtéri terminálokig, és vissza díjmentesen garantálja a transzfert, légkondicionálóval ellátott, kényelmes kisbuszának közreműködésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.