Menü Bezárás

Pénztárcája célkeresztjében a Ferihegy parkolási díj

Parkolási díj a Ferihegyi repülőtéren

A Ferihegy parkolási díj mértéke olyan mérvadó információ, ami teljes egészében meghatározhatja utazásának hangulatát, és az ön kedvének milyenségét. Ha vagyonokat kell letennie még a gép felszállása előtt pusztán azért, hogy autója épségben hazavárja, akkor joggal érezheti elégedetlennek magát. De akkor mi tévő legyen?

Ismerje meg az F. A. P.-t!

Vitathatatlan tény, hogy járművének biztonságos elhelyezése prioritást élvez. Nem mindegy, azonban hogy milyen feltételekhez kell idomulnia. A sokszor fapadosnak címkézett Ferihegy parkolás kiváló alternatíva, ugyanis a fapados, mint jelző az árakra utal.
Minőségi szolgáltatások megfizethető összegek mellett – ez lehetséges.
A Liszt Ferenc repülőtér részben Vecsésen található, így az F. A. P. is itt lelhető fel. Ez a megközelíthetőség tekintetében lényeges információ, ugyanis mind Budapest felől a gyorsforgalmi reptéri útról, mind az M0-ás oldaláról könnyedén, egyszerűen és nem utolsó sorban gyorsan felfedezhető.
A kis távolságnak köszönhetően a terminálokig vezető út leküzdése sem jelenthet akadályt, pláne, hogy társaságunk díjmentesen biztosítja transzferszolgáltatását.
A reptéri behajtásért sem kell fizetnie, így többszörösen is jól járhat, ha minket választ.

 

A Ferihegy Airport Parking pozitívumai

A Ferihegy parkolási díj nálunk a legalacsonyabb, ami hatalmas előny. Úgy garantáljuk járműve biztonságát, hogy önnek nem kell anyagi áldozatokat hoznia.
Választhat fedett vagy szabadon álló beállási lehetőség közül. Nyilván előbbi drágább alternatíva, de a globális egészet tekintve roppant kedvező körülményekkel számolhat – mind autója, mind pénztárcája szempontjából.

 

Mit jelent a biztonság F. A. P. módra?

A nonstop, vagyis 0-tól 24 óráig terjedő védelem garantálja, hogy járművét egy pillanat erejéig sem veszítjük szemünk elől. Nemcsak autók lelhetnek nálunk biztonságos szállásra. A motorok, hajók is könnyedén elhelyezhetőek.
A lemerülő akkumulátorok nem kizárólag a telefonok területén okozhatnak fejfájást. Ha sokáig parkoltatja autóját, akkor előfordulhat, hogy az első beindítás kicsit nehézkes. Ez, egy fárasztó utazás után olyan probléma, ami több, mint frusztráló. Nálunk ezzel sem lehet gondja, ugyanis igény szerint bebikázzuk parkolópályára állított járművét.

 

A Ferihegy parkolási díj “mentes” részei

A reptéri behajtás összege a mi számlánkat terheli. Transzferszolgáltatásunk teljesen ingyenes, vagyis légkondicionált buszaink segítségével úgy juthat el a terminálokig, hogy sem pénztárcájára, sem aggodalmaira nem lesz szüksége.
Ha ilyen pazar körülmények között indulhat útnak, akkor járműve biztonsága mellett jókedve is maximálisan borítékolható.