Menü Bezárás

Praktikus Budapest airport parkolás olcsón!

A Liszt Ferenc repülőtér hazánk legjelentősebb légi forgalmát bonyolítja le. Utazók tízezrei fordulnak meg minden nap ezen a reptéren és rengeteg ember számára szempont, hogy el tudja valahol helyezni autóját az utazás időtartamára.

A kocsik leparkolása sokáig gondot okozott, azonban a F.A.P-al a Budapest airport parkolás többé már nem probléma! A Ferihegy Airport Parking, avagy F.A.P azért jött létre, hogy Ön is biztonságos, őrzött és olcsó parkolóban tudja elhelyezni autóját, mialatt repülővel utazik egy másik országba. A Vecsési 400-as úton található komplexumunk rendkívül könnyen megközelíthető és az adminisztráció is csak pár percig tart. Reptéri parkolónk Önt is szeretettel várja a Liszt Ferenc reptér mellett, ahol elhelyezheti autóját, majd ingyenes transzferszolgáltatással már indulhat is a terminálok felé kényelmes, légkondicionált buszainkban.

Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása magas színvonalú kiszolgálással és olyan árakkal, melyek megfizethetők, korrektek. Kedvező áraink ellenére rendkívül minőségi és megbízható infrastruktúrával rendelkezünk. Kamerás rendszerrel őrizzük fedett és nyílt parkolóinkat egyaránt! Nem kell Önnek sem az utcán hagynia az autót és az utazás alatt folyton amiatt aggódni, hogy meglesz e még mire visszaér. A Budapest airport parkolással Ön is egy kiváló minőségű, remekül őrzött és olcsó parkolóban helyezheti el autóját! Guruljon be hozzánk, töltse ki az adminisztrációs lapot és már indulhat is a terminálok felé! Budapest airport parkolás gyorsan, hatékonyan, a F.A.P-al!