Menü Bezárás

Praktikus parkolás Ferihegyen őrzött parkolóban

Hazánk leglejentősebb repülőteréről készül utazni, azonban nem tudja, hogy autóját hol tárolja el, míg egy másik országban van? Néhány évvel ezelőtt ez tényleg dilemma volt az autósok számára, hiszen az utcán hagyott autó közel sincs biztonságban.

Cégünk azért jött létre, hogy minden autósnak lehetőséget biztosítsunk autójuk biztonságos és praktikus eltárolására a Liszt Ferenc repülőtér közelében. A parkolás Ferihegy közelében többé nem akadály! Igényes, több emeletes, fedett és nyitott parkolót is biztosítunk ügyfeleink számára, ahol praktikusan és kedvező áron eltárolhatják autójukat, míg utaznak. Nem kell többé autója miatt aggódnia, miután a levegőbe emelkedett!

Válassza Ön is a Ferihegy Airport Parking-ot, avagy F.A.P-ot és tárolja szakszerű, biztonságos körülmények között járművét! Miután elhelyezte nálunk autóját, természetesen valahogy el is kell jutnia a repülőtér területére. Ingyenes transzfert biztosítunk a Liszt Ferenc repülőtér termináljaira egy komfortos, 9 személyes, légkondicionált transzfer busz által, amely minden ügyfelünk számára teljesen ingyenesen elérhető.

Reptéri behajtási díj miatt sem kell aggódnia, mivel ezt minden esetben mi fizetjük! Weboldalunkat továbbá azért hoztuk létre, hogy Ön is kiélvezhesse az online foglalási rendszer előnyeit és pár kattintással foglalhasson is parkolóhelyet nálunk. A parkolás Ferihegyen sosem volt ilyen egyszerű! Hosszabb útra készül?

Nem tudja, hogy hol helyezze el autóját? Válassza Ön is a F.A.P-ot és tárolja kedvező áron minőségi, őrzött parkolóban autóját!