Menü Bezárás

Praktikus parkulás repülőtér közelében a F.A.P-al!

Rengetegen használják manapság a Liszt Ferenc repülőteret és sokan autóval érkeznek, amelyet valahol el kell tárolni, amíg utaznak. Cégünket, a F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy Önnek is őrzött, biztonságos és igényes parkolási lehetőséget biztosítsunk a repülőtérre való utazás után.

A parkolás a repülőtér közelében mindig is kényes feladat volt, hiszen senki sem akarja az utcán hagyni huzamosabb ideig az autóját. Cégünk által azonban Ön is egy jól őrzött, bekamerázott és kedvező árú parkolóban tárolhatja járművét, míg utazik. Parkolónk a Vecsési 400-as úton található és területéről pár perc alatt egyszerűen elérhetőek a repülőtér termináljai és egyéb komplexumai is. Cégünk által a parkolás a repülőtér közelében rendkívül praktikus és egyszerű.

0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést biztosítunk, tehát bármikor eljöhet autójáért és annak biztonsága felől sem kell aggódnia. 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszerrel szereltük fel parkolóinkat annak érdekében, hogy ügyfeleink mindig nyugodtan utazhassanak, hiszen autójuk maximálisan őrzött.

Cégünk számára fontos a nyitottság és az ügyfelek elégedettsége. Nincsenek rejtett költségek, weboldalunkon megtalálhatja árlistánkat és tájékozódhat szolgáltatásainkról. Ha hosszabb útra indul, akkor nem érdemes autóját az utcán hagynia! Válasszon minket és rendkívül kedvező parkolási árakban részesülhet, valamint autója biztonságára is úgy fogunk ügyelni, mintha az a miénk lenne. Utazzon nyugodtan Ön is, hiszen a parkolás a repülőtér közelében általunk biztosítva van!