Menü Bezárás

Praktikus reptéri parkolás Vecsésen

Szeretne Ön is minőségi körülmények között parkolni a Liszt Ferenc repülőtértől nem messze? A Ferihegy Airport Parking praktikus és olcsó parkolási lehetőségekkel vár mindenkit, aki a repülőtérről szeretne utazni, de nincs hol tárolnia autóját az utazás időtartamára.

A reptéri parkolás Vecsés területén a repülőtér közvetlen közelében megoldható, mindössze annyi a dolga, hogy elhozza autóját a Vecsési 400-as úton található parkolókomplexumunkba és pár perc adminisztráció után már el is helyezheti azt nyitott vagy fedett parkolórészlegünkben. A F.A.P tökéletes választás azok számára, akik gyakran utaznak a Liszt Ferenc repülőtérről repülővel, hiszen bármikor elhozhatják autójukat hozzánk biztonságos és praktikus tárolásra.

Hosszabb üzleti utakra indul? Nem probléma! Egyedi szerződéskötési opció is a rendelkezésére áll, melynek keretében hosszabb időtartamokon is olcsón tárolhatja nálunk járművét, legyen szó autóról, motorról, kamionról, teherautóról. Online foglalási rendszer, fedett beállási lehetőség és akár 300 férőhelyes kapacitás várka Önt is a F.A.P-nál, mely a legjobb Ferihegy parkoló jelenleg a reptér közelében. A reptéri parkolás Vecsésen többé nem probléma, hiszen a F.A.P biztosítja azokat a szolgáltatásokat, melyekre az autósoknak szüksége van. Autójának elhelyezése után ingyenesen igénybe veheti transzferbuszainkat a különböző terminálokhoz és a repülőtérre visszaérkezéskor ezek ismét rendelkezésre fognak állni a parkoló felé!

Látogasson el hozzánk Ön is és parkoljon olcsón, biztonságosan, praktikusan a Liszt Ferenc repülőtérhez közel!