Menü Bezárás

Reptér parkoló ingyenes transzferrel!

A reptéri parkolás mindig is gondot okozott sokaknak, hiszen nem igazán van lehetőség egy járművet a repülőtér területén huzamosabb időre elhelyezni manapság. A F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy az olyan utazókon segítsünk, akik autóval érkeznek, de nem tudják azt hova tenni az utazás időtartamára.

Látogasson el Vecsési Úti komplexumunkba és helyezze el autóját egy minőségi, őrzött parkolóban! A reptér parkoló rendkívül közel van a Liszt Ferenc repülőtér termináljaihoz, így nem is kell messzire mennie, hogy autóját szakszerűen el tudja helyezni.

A F.A.P reptér parkoló egyik legnagyobb előnye, hogy autójának elhelyezése után szabadon igénybe veheti ingyenes transzferszolgáltatásunkat is! A transzfer szolgáltatás parkoló ügyfeleink számára minden esetben az oda és visszaúton is ingyenes, ráadásul a behajtási díjat is mi fizetjük a reptérre! A F.A.P számára elsődleges prioritású az ügyfél elégedettsége, ezért szolgáltatásainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy Ön minden esetben meg legyen elégedve. Online rendszerünkön keresztül foglalhat bármikor helyet magának, ezzel meggyorsítva a helyszíni adminisztrációt!

Autóját elhelyezheti nyitott és fedett parkolóban egyaránt, igényei szerint! A F.A.P reptér parkoló a tökéletes választás, ha Ön is egy olcsó és megbízható parkolóhelyet keres járműve számára, amely nem feltétlenül csak személyautó lehet. Cégünk teljeskörű parkoltatást és tárolást kínál az ügyfelek számára, mely azt jelenti, hogy elhelyezhet nálunk személygépkocsit, utánfutót, motorkerékpárt, hajót, kisbuszt, tehergépjárművet és egyéb jellegű járműveket is előzetes egyeztetés alapján! Parkoljon olcsón, praktikusan a F.A.P-al!