Menü Bezárás

Reptéri parkolás – igényeire szabva

Reptéri parkolás kényelmesen

A reptéri parkolás kivitelezése nem szükségszerű, hogy fejfájást, aggodalmat és idegeskedést kell, hogy generáljon. Tény, hogy ez egy roppant lényeges kérdés és a megoldása nem alapulhat kényszer szülte döntéseken, vagy kényelmetlen kompromisszumokon. Mi az a két elvárás, ami önnek prioritást élvez, ha autója elhelyezése, parkoltatása a cél? Valószínűleg a biztonság és a megfizethető ár. Utóbbi kifejezetten kritikus faktor, hiszen rengeteget nyom a latba, hogy végül milyen szintű kiadásokkal kell számolnia. Ha, a régi, mégis nagy igazságot magába foglaló mondást tapasztalja meg a saját bőrén, miszerint drágább a leves, mint a hús, akkor könnyedén elmehet a kedve az utazástól.

Az F. A. P. vagyis Ferihegy Airport Parking nem kínál többet annál, mint amire ön vágyik. Biztonságos feltételeket autójának őrzése közben, s megfizethető anyagiakat akkor, amikor a kifizetésre kerül a sor. A célunk levenni a terheket a válláról. A parkolás mikéntjének kitalálása teljesen természetes módon emésztheti fel a türelmét és idegrendszerét. Úgy lehetetlen nyugodtan utazni, hogy közben a gondolatai még mindig a hazai vízeken járnak, járművének biztonságát kutatva.

 

A fapados variáció nem okozhat csalódást!

 

Az F. A. P. kínálta szolgáltatásokat bátran nevezheti fapadosnak, mert pontosan annyit nyújtanak, amennyire szüksége van. Őrzött, védett vagyis folyamatos felügyelet alatt álló parkoló, ingyenes reptéri behajtás és transzfer, könnyed megközelíthetőség mind Budapest, mind a pályák felől és megfizethető anyagiak.

 

A gondtalan reptéri parkolás nemcsak autójának szól!

 

Autója mellett az F. A. P. állásaiban hajóját, motorját vagy éppen utánfutóját is elhelyezheti. A nonstop vagyis 0-tól 24 óráig terjedő védelemnek köszönhetően a biztonságos körülmények adottak. A nyolc egységből álló kamerarendszer egyik specialitása, hogy az éjszakai sötétségben is mindent lát. Nincsenek olyan homályba vesző részletek, melyek elkerülhetnék a jól fókuszáló lencsék figyelmét.

Hosszú állási idő után nem egyszer okoz komoly fejtörést az elindulás. Az akkumulátorok az esetek viszonylag nagy százalékában lemerülnek, ezzel megakadályozva a haladást. Nálunk bebikázásra is lehetősége nyílik, ha a helyzet úgy kívánja, tehát a “fedélzeten” tarthatja a vasmacskákat.

 

Ingyenes szolgáltatásokkal a spórolás is egyszerű!

 

A Ferihegy Airport Parking az áraiban is fapados. Nem elég, hogy az alapvető díjszabás tételei a földön járnak, még további, ingyenes kiegészítésekkel is számolhat. A transzferszolgáltatásért például ugyanannyira nem kell fizetnie, mint a reptéri behajtásért. Mindkét költséget cégünk állja, hogy önnek anyagiakban is könnyebbé válhasson a kimozdulása.