Menü Bezárás

Reptéri parkolás kedvező feltételekkel- ez a F.A.P. !

Utazásszervezés előtt áll, és szeretné, ha minden rendben menne? Napjainkban már nem számít luxusnak a repülős utazások előnyeit választani, így nem véletlen, hogy mind többen teszik le a voksot mellettük, akár évente többször. A hosszú hétvégi városlátogatások éppen úgy kedveltek, mint a tengerparti nyaralások és a különleges élményeket kínáló egzotikus utazások. Az utazás hozzáad személyiségünkhöz, segítségével többet láthatunk a világból és életre szóló élményeket szerezhetünk. Mindez azonban csak akkor marad pozitívumként emlékeink között, ha már a szervezés időszakában odafigyelünk a részletekre.

 

Válassza a saját autó kényelmét!

Nem mindegy, milyen módon közelítjük meg a repteret, hiszen ezen a kényelem és a pontos érkezés múlhatnak. Legalább két órával az indulás előtt célszerű a repülőtérre érni, ám például a tömegközlekedés esetében ez akár el is lehetetlenülhet. Vidékről egyértelműen a saját autóval történő utazás bizonyul a legjobb választásnak, de Budapesten sem feltétlenül a taxi méregdrága árai bizonyulnak az egyetlen opciónak. A reptéri parkolás többféle lehetőséggel áll rendelkezésre, de ha spórolni szeretnénk, akkor a F.A.P. lehet az ideális választás.

 

Foglaljon előre!

Miként repülőjegy vásárláskor vagy szállásfoglaláskor is célszerű előre gondolkodni, így a reptéri parkolás esetében sincs ez másként. A vecsési 400-as úton elhelyezkedő fapados parkoló 300 férőhelyes kapacitással áll rendelkezésre. Érdemes az online foglalás előnyeit kihasználni, de akár telefonon keresztül is megoldható mindez. Mindegy, mikor érkezik haza, az ingyenes busztranszfer azonnal elérhető a termináltól is.

 

Ingyenes transzfer induláskor és érkezéskor is

A reptéri parkolás esetében kritikus kérdés a terminál közelsége. Vannak, akik borsos árat hajlandóak kifizetni azért, hogy a termináltól körülbelül egyperces sétányira helyezhessék el autójukat. Mások feláldozzák a kényelmet a korrekt árak apropóján, és hajlandóak akár tíz percet is gyalogolni csomagokkal a terminál bejáratig. Kompromisszumoktól mentes reptéri parkolás esetén érdemes azonban a fapados parkoló mellett letenni a voksot, mely ingyenes busztranszfert kínál az utasok számára. A klímás, 9 férőhelyes buszt a felszállás előtt és persze a landolás után is igényelheti, így nincs szükség a csomagokkal történő cipekedésre.

 

Fókuszban a megbízhatóság

Ha a saját gépjárműről van szó, akkor a biztonságos elhelyezés kiemelt jelentőséggel bír. A 24 órás védelem alapvető elvárásnak számít az autósok részéről akkor, ha akár több hetes külföldön tartózkodás a cél. Nem véletlen, hogy a fapados parkoló minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a nap 24 órájában felügyelet alatt vannak a járművek mind a fedett, mind a szabadtéri parkolókban. Ha az éjszaka közepén, váratlanul érkezne haza, a non-stop nyitva tartásnak köszönhetően akkor is gond nélkül hozzáférhet gépjárművéhez. A korrekt árakat azonban nem kell a megbízhatóság oltárán feláldozni, hiszen a reptéri parkolás a F.A.P. esetében nem követel meg kompromisszumokat.

 

Védelem az időjárás viszontagságaival szemben

Reptéri parkolás esetén az árak rendszerint döntőek. Mielőtt azonban a leginkább költséghatékony megoldást választaná, érdemes arra is figyelmet fordítania, hogy milyen szolgáltatást kap a pénzéért. Az időjárás viszontagságainak legtöbben nem szívesen tesszük ki a gépjárművet, ezért a fedett parkolók kedveltsége igencsak megnőtt az elmúlt időszakban. Legyen szó akár a nyári jégesőkről, akár a hirtelen érkező viharokról, a biztonságos reptéri parkolás nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések a hazaérkezéskor.

 

Az online foglalásnak köszönhetően előre tájékozódhat arról, hogy akad-e szabad hely a fapados parkolóban, vagy inkább más lehetőség után kell néznie. Az utazás során gyakran szűkösre szabott idő apropóján megéri tehát előre informálódni és lefixálni, hogy milyen lehetőséget vehet garantáltan igénybe. A reptéri parkolás történhet zökkenőmentesen is, ám ennek érdekében fontos, hogy minden szempontból prémium kategóriás szolgáltatás mellett döntsön. A fapados parkolóként ismert lehetőség 300 férőhellyel teszi lehetővé, hogy személygépjárművét, motorját, utánfutóját vagy akár az utaztatáshoz használt buszt a megfelelő körülmények között hagyja.