Menü Bezárás

Reptéri parkolás olcsón a F.A.P-al

A F.A.P már évek óta biztosít praktikus és elérhető árú parkolási lehetőségeket azok számára, akik biztonságban szeretnék elhelyezni autójukat arra az időtartamra, amíg a Liszt Ferenc repülőtérről más országba utaznak. A Vecsési úton található parkolókomplexum kiváló felszereltséggel, rengeteg férőhellyel és fapados árakkal várja az érdeklődőket a hét minden napján.

Ha a reptéri parkolás olcsón az Ön számára is szempont, akkor mindenképp érdemes minket választania! Hosszabb távra is kiváló áron helyezheti el nálunk járművét, mely lehet autó, motor, utánfutó, teherautó és tulajdonképpen bármilyen egyéb jármű. A Liszt Ferenc repülőtér mellett található parkolónk rendkívül kedvező, “fapados” árakat nyújt minden érdeklődőnek és gyors kiszolgálással, ügyintézéssel dolgozunk minden esetben.

Az árak tartalmazzák az ingyenes reptéri buszos transzfert a repülőtéri 2A vagy 2B terminálokig induláskor és visszaérkezéskor is, így nem kell azon gondolkodnia, hogy miként fog eljutni a terminálokig autója elhelyezése után. Reptéri parkolás olcsón?

Mindenképp a F.A.P mellett döntsön, hiszen rendkívül közel vagyunk a reptér termináljaihoz és autójának biztonságos elhelyezését is minden esetben biztosítjuk. Ha az adminisztrációt szeretné megkönnyíteni, akkor foglaljon előzetesen helyet magának praktikus online felületünkön, mely elérhető weboldalunkon keresztül. Nálunk nincsenek rejtett költségek! A reptéri parkoló árai a fizetendő végösszegek és szolgáltatásaink által Önt nem terheli sem transzfer díj, sem reptéri behajtási díj! Praktikus reptéri parkolás olcsón, a F.A.P által!