Menü Bezárás

Reptéri parkolás olcsón: álom vagy valóság?

Reptéri parkolás olcsón

A reptéri parkolás olcsón egy olyan vágy, ami sokakban megfogalmazódik. Milyen jó volna, ha azon túl, hogy biztonságban tudhatná autóját, még a pénztárcája teljes tartalmát sem kellene feláldoznia… Pedig ez ma már megvalósítható! Ismerje meg közelebbről az F. A. P. előnyeit!

 

Mi az az F. A. P.?

A rövidítés Ferihegy Airport Parkingot takar, vagyis egy a Liszt Ferenc reptérhez köthető parkolási szolgáltatót. Érdekes, de az elégedett ügyfelek egyetlen jelzővel illetik vállalatunkat: fapados. Ez a hétköznapi életben oly sokszor pejoratív értelemben használt kifejezés ebben az esetben kizárólag pozitív töltettel rendelkezik. Hogy hogyan?
Az F. A. P. azon túl, hogy megoldja a repülőtéri parkolással kapcsolatos problémákat, kedvező anyagi feltételeket kínál. Ez olyan kombináció, ami bátran tekinthető verhetetlennek és felülmúlhatatlannak. Nem elég, hogy végérvényesen elfelejtheti az idegőrlő frusztráltságot, ami járműjének épségével kapcsolatban törhet felszínre, még a családi, vagy üzleti költségvetését sem kell merőben új alapokra helyeznie.

 

Mit kínál a reptéri parkolás olcsón?

A nyilvánvaló, pénztárcabarát árak mellett ügyfél központú szolgáltatásokat. Vagyis, ha az F. A. P. pozitívumaira szavaz, akkor biztos lehet abban, hogy egyéni, egyedi elvárásai kerülnek a fókuszba.

A járművek őriztetése professzionális és hibátlan. A nonstop, vagyis 0-tól 24 óráig üzemelő, nyolc egységből álló kamerarendszer pásztázó tekintete elől nincs menekvés, sem éjjel, sem nappal. Ilyen körülmények között negatív meglepetésekkel nem számolhat.
Lényeges kihangsúlyozni, hogy nem pusztán kocsik elszállásolására alkalmas a parkoló, hiszen hajók, vagy éppen motorok is biztos helyre lelhetnek benne.
Az elindulás különösen egy hosszú ideig tartó utazás után nem mindig egyszerű. A makacs aksilemerülés könnyen okozhat fejfájást, de nem nálunk. A bebikázási lehetőségnek hála nemcsak az ide, hanem a haza vezető útja is gondtalanná avanzsálhat.

 

A díjmentes lehetőségek nem csupán ígéretek!

A Ferihegy Airport Parking Vecsésen található a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Budapest felől a repülőtéri gyorsforgalmin keresztül ugyanolyan könnyedén megközelíthető, mint az M0-ás irányából.

A minőségi parkolás mellett egyéb, díjkötelezettséget nélkülöző szolgáltatások teszik még pazarabbá az F. A. P. kínálta előnyöket.
A reptéri behajtás összege minket terhel, tehát ezzel önnek dolga nincsen. A terminálokig vezető utat pedig oda-vissza, ingyenesen biztosítjuk, légkondicionált, komfortos buszaink segítségével.
Vagyis nem elég, hogy a parkolással rengeteget spórolhat annak minimális bekerülési költségei miatt, még további előnyöket is bezsebelhet.