Menü Bezárás

Reptéri parkolás olcsón az F. A. P.-vel!

Reptéri parkolás olcsónA reptéri parkolás olcsón nem álom, nem csak egy dédelgetett vágy. A Ferihegy Airport Parkingnak hála ez ma már a testet, pontosabban parkolót öltött valóság. A vecsési 400-as úton található komplexum megannyi pozitívummal büszkélkedik, de talán az egyik legjelentősebb előny a pénztárcabarát árazás. Hiába manapság prioritást élvez a takarékosság. Egy utazás amúgy is rengeteg kiadással jár, tehát nem mellékes, hogy a végösszeget még mennyivel kell megtoldania.

Az utazás legyen szó üzleti kimozdulásról, családi nyaralásról vagy éppen baráti szórakozásról óriási élmény, és hatalmas öröm. Ám az üröm hamar elveheti a jókedvét, ha folyamatosan autója állapotán kell idegeskednie. Vajon mi lehet négykerekűjével? Az állandó aggodalom még a legédesebb pillanatokat is megkeserítheti. Ezért sem mindegy, hogy milyen szolgáltatás mellett teszi le a voksát.

 

A reptéri parkolás olcsón és akadálymentesen elérhető!

Az online foglalási rendszernek köszönhetően az adminisztráció villámgyorsan elintézhető. Ez bizony korántsem mindegy, hiszen a pénzpazarlásnál, már csak az energia- és időfecsérlés a legbosszantóbb következmény, ami ügyintézés során szó szerint megnehezítheti a dolgát.

A rugalmasság az F. A. P. egyik alapvető tulajdonsága, így ha önnek egyedi elképzelései vannak a parkolással kapcsolatosan: hosszabb út, vagy valamilyen extra körülmény hatására, akkor egyéni szerződéstervezet segítségével könnyedén formát nyerhetnek az elvárásai.

A díjszabás úgy lett megalkotva, hogy minden helyzetre kínáljon kedvező anyagi variánst. Nyilván a végösszeg nagyságának szempontjából nem lényegtelen, hogy hány napra kívánja nálunk biztonságba helyezni autóját, és a parkolás helyszíne is prioritás, mivel a szabadtéri variáción kívül fedett beállóhelyet, vagy teremgarázst is választhat.

 

Autó, motor, hajó – nálunk biztonságban parkolhat!

A biztonság a legfontosabb kívánalom az ön részéről. Ha elhozza hozzánk járművét, akkor evidencia, hogy nem szeretne annak épségén rágódni. Ha minket választ, akkor az idegeskedést, frusztrációt végérvényesen kisöpörheti az életéből.

A nonstop védelem, vagyis 0-tól 24 óráig tartó, nyolc egységből álló kamerarendszerrel megerősített figyelem egy pillanatra sem téveszti szem elől a területet.

A díjak tovább csökkenthetőek, ha az F. A. P. mellett dönt, hiszen a reptéri behajtás ára minket terhel, ráadásul a transzferszolgáltatásért sem kell fizetnie. Utóbbi esetében a terminálokig tökéletes kényelemben, mikrobuszaink segítségével juthat el.

A komplexum mind a főváros, mind az autópályák irányából egyszerűen, könnyen, és gyorsan megközelíthető, ráadásul a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében található, így keresve sem lelhet jobb alternatívára, ha egyetlen célja: járműve biztonságának (takarékos) biztosítása.