Menü Bezárás

Reptéri parkolás, olcsón?

Reptéri parkolás, olcsón? – Kérdezheti kétkedve, hiszen szinte hihetetlennek tűnik, hogy létezik olyan szolgáltatás, mely e kettőt ötvözni tudja. A Ferihegy Airport Parking, azonban pontosan ezt a vágyálmot váltja valóra, kézzel fogható valóság formájában. A Vecsésen található parkoló számos szolgáltatással rendelkezik, melyek kizárólag az Ön kényelmét hivatottak szolgálni. Utazásai alkalmával prioritást élvez, hogy autója biztonságos helyen várja meg visszaérkezését.

A Ferihegyi parkoló, ahogy a legtöbben ismerik nagyfokú biztonságot garantál járműve számára, hiszen az általa biztosított terület őrzött, kamerával megfigyelt. A transzferkérdésen sem kell sokat gondolkodnia, hiszen az F. A. P. díjmentesen, légkondicionált kisbusz segítségével szállítja el Önt a parkolóból a terminálokig, és vissza. A magas minőséget képviselő kiszolgálás kedvező, megfizethető árral párosul, ami együtt verhetetlen kombinációt alkot.

A reptéri parkolás olcsón, tehát nem álom többé, ezt bizonyítják a Ferihegy parkoló széles körű szolgáltatásai is. A non-stop, azaz 0-24 órás őrzés, a nyolc kamerából álló, kültéri, éjjellátó rendszer egytől-egyig az ön megelégedettségét, gondtalan utazását, felhőtlen kikapcsolódását garantálják. A reptéri behajtási díj sem az ön pénztárcáját terheli, hiszen minden esetben a Ferihegy parkoló állja a költségeket. Az online foglalási felületnek hála pedig egyszerűen, gyorsan, akár otthonról is elintézheti a reptéri parkolását, olcsón. Ha hosszabb útra indul sem kell aggódnia, hiszen a fedett beállási lehetőségnek, és az indítóakkumulátor töltésnek köszönhetően minden esetleges, a leállásból származó probléma pillanatok alatt orvosolható, megelőzhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.