Menü Bezárás

Reptéri parkolás online foglalási rendszerrel!

Szeretne Ön is pár kattintással helyet biztosítani magának a Liszt Ferenc repülőtér mellett egy minőségi, megbízható és olcsó parkolóban?

A Ferihegy Airport parking-on, avagy F.A.P-on keresztül erre van lehetősége, ráadásul a gyors adminisztrációnak köszönhetően szinte egyből indulhat is majd tovább a terminálok felé! Mindig is gondot okozott Önnek autójának elhelyezése a reptér közelében? Sajnos huzamosabb időre nem igen lehet járműveket elhelyezni a Liszt Ferenc repülőtéren, azonban a F.A.P által Ön is egy, a reptérhez közeli parkolóban parkoltathatja autóját akár hosszabb időre is!

Online felületünknek köszönhetően pár kattintással foglalhat hozzánk bármikor helyet és remek ára mellett parkolhat autójával komplexumunkban. Ha hosszú távú helyet keres, akkor a F.A.P szintén segít! Egyedi szerződéskötési lehetőséget biztosítunk azon ügyfeleinknek, akik hetekre, hónapokra szeretnék autójukat nálunk hagyni őrzött, bekamerázott, fedett parkolónkban. A reptéri parkolás sosem volt még ilyen egyszerű és praktikus! Cégünk tökéletes megoldást kínál a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazáshoz azáltal, hogy autóját Ön is biztonságban tudhatja parkolónkban.

Nem kell hatalmas sorokban várnia, mire sorra kerül! Használja ki online foglalási felületünket és a helyszínre érkezve pár perc alatt el is intézheti autójának elhelyezését, majd indulhat is tovább a terminálok felé ingyenes transzferbuszaink egyikével. Olcsó reptéri parkolás, biztonságos körülmények, udvarias kiszolgálás, gyors adminisztráció. Válassza Ön is F.A.P-ot!