Menü Bezárás

Reptéri parkoló kiváló árakkal, első rangú szolgáltatással

Sokáig okozott gondot az autósoknak a reptéri parkolás, hiszen nem volt lehetőség huzamosabb ideig elhelyezni az autót a reptéren, míg utazunk. A F.A.P azért jött létre, hogy ezt a problémát többé Önnek se kelljen átélnie!

A Ferihegy Airport Parking kiváló parkolási lehetőségeket biztosít a Liszt Ferenc repülőtér közelében. Ha Ön is jól felszerelt, olcsó és megbízható reptéri parkolót keres, akkor Vecsési Úti komplexumunk garantáltan jó választásnak fog bizonyulni. Helyezze el Ön is autóját egy jól felszerelt, őrzött és könnyen megközelíthető parkolóban, ahol rendkívül olcsón tárolhatja autóját addig, amíg utazik. Jól kialakított reptéri parkolónk Önt is szeretettel várja a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében a hét bármely napján.

Ha előzetesen online foglalást tesz, akkor biztosíthatja, hogy minden gördülékenyen fog menni és a megérkezéstől számított pár percen belül már indulhat is a terminálok felé! Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálással. A legjobb reptéri parkolóval rendelkezünk a Liszt Ferenc repülőtér közelében, ahol Ön is eltárolhatja járművét, legyen szó személygépjárműről, teherautóról vagy motorról! Miért érdemes minket választania?

Mert fapados árakkal és közel sem fapados szolgáltatásokkal várjuk Önt, ha egy biztonságos és praktikus helyen szeretné elhelyezni autóját, míg repülővel utazik. Válassza Ön is a F.A.P reptéri parkolót és nem kell többé amiatt aggódnia, hogy mi lesz autójával miközben utazik, hiszen őrzött parkolónk jól felszerelt és biztonságos.