Menü Bezárás

Repülőtér parkolás nyitott/fedett parkolóban, online foglalással

Szeretne repülővel elutazni pár napra de nem tudja, hogy autóját hol tárolja az utazás időtartama alatt? A repülőtér parkolást nem mindegy, hogy milyen módon oldjuk meg manapság. Az utcán hagyott autó közel sincs biztonságban, sokkal jobb választás egy őrzött, professzionális fedett vagy nyitott parkolóba beadnia járművét, amely ráadásul nem is kerül sokba. A F.A.P már évek óta azon dolgozik, hogy a Liszt Ferenc repülőtér utasainak egyedülálló parkolási lehetőségeket biztosítson. Nem kell többé az utcán hagynia autóját.

Guruljon be a Vecsési úton található komplexumunkba és pár perc adminisztráció után már el is helyezheti autóját nyitott vagy fedett parkolónkban igényeinek megfelelően. A repülőtér parkolás a F.A.P-al csak pár percet vesz igénybe és miután elhelyezte autóját már indulhat is a terminálok felé ingyenes traszferbuszaink segítségével. Ha biztosra akar menni, akkor lehetősége van online módon is parkolóhelyet foglalni nálunk.

A foglalást ezen felül megejtheti telefonon, e-mail címen vagy a weboldalunkon található online felületen, melynek használata pár percet vesz csak igénybe.

Ha Ön is biztosra akar menni a repülőtér parkolásnál és nyugodtan szeretne utazni, akkor a Ferihegy Airport Parking szolgáltatásai tökéletes választásnak fognak bizonyulni! Számunkra mindig az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb és szolgáltatásainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Biztonságos parkolást biztosítunk elérhető árakon nyitott és fedett parkolónkban egyaránt. Tökéletes megoldást kínálunk a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazáshoz. Válassza Ön is a F.A.P-ot!