Menü Bezárás

Repülőtér parkolás? Válassza Ön is a F.A.P-ot!

Üzleti útra kell indulnia a Liszt Ferenc repülőtérről, azonban nincs hol tárolnia autóját, míg utazik? A F.A.P-al Ön is megoldást találhat a problémára. Miért hagyná az utcán autóját, ha azt biztonságosan és kényelmesen eltárolhatja egy őrzött, fedett parkolóban kiváló áron?

A Ferihegy Airport Parking már évek óta szolgáltatja a legjobb parkolási lehetőségeket azok számára, akik a Liszt Ferenc repülőtérről szeretnének utazni de nincs hova tenniük autójukat. A repülőtér pakolás sosem volt még ilyen könnyű és velünk Ön is jól jár! A F.A.P kiváló árakat biztosít még a hosszú távú igények esetén is. Cégünk a hosszabb idejű repülőtér parkolás esetén felajánlja ügyfeleinek a szerződéskötés opciót, amellyel rendkívül olcsón fogadjuk az Ön autóját parkolónkban akár hetekre, hónapokra is!

A gyakran csak Ferihegy parkoló néven emlegetett F.A.P. a legjobb választás, ha Önnek is repülőtér parkolásra van szüksége. Vecsésen található komplexumunk rengeteg szabad hellyel rendelkezik, így bármikor tudjuk Önt fogadni. A parkoló területéről tulajdonképpen pár perc alatt egyszerűen elérhetőek a repülőtér termináljai, köszönhetően ingyenes transzferszállítási opciónknak, amelyeket kulturált, légkondis buszokkal végzünk.

A F.A.P teljeskörű parkoltatást és tárolást biztosít mindenkinek! Ez azt jelenti, hogy személygépkocsikon kívül utánfutót, motorkerékpárt, hajót, buszt és munkagépet is elhelyezhet nálunk hasonlóan kedvező árakkal. Ha repülőtér parkolásra van szüksége, mialatt utazik, akkor válasszon Ön is minket!