Menü Bezárás

Tippek és trükkök: parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében

Bár még igen messzinek tűnik, a nyár szerencsére napról-napra közelebb van. Újra érezhetjük a bőrünkön, ahogy simogatnak a nap sugarai és ismét előkerülnek a lenge nyári ruhák, nem is beszélve a megannyi szabadtéri programról. Annak érdekében, hogy maximálisan élvezni tudjuk az utazás minden pillanatát, nagyon fontos, hogy megtegyük a megfelelő előkészületeket. A szervezéssel ugyanis még nincs minden kész, hiszen ugyanolyan fontos az, hogy felkészülten induljunk neki az útnak.

Pakolj okosan!

Ügyelni kell rá, hogy nem csak az úti célod éghajlata az, ami meghatározza a listádat. Természetesen az is közrejátszik, hogy milyen tevékenységeket fogsz végezni, illetve hogy milyen kultúrájú országba mész. Egy arab országba értelemszerűen nem érdemes túl sok miniszoknyát bepakolni, hiszen ha tisztelni szeretnéd az ottani kultúrát, akkor tekintettel kell legyél arra, hogy bizony el kell fedned a testedet. Nem kell azonban nagyon megretteni, hiszen sok lenge nyári ruha kapható megfelelő hosszban, így nem fogsz megfőni és még divatos is lehetsz. A rendszeresen utazók egyik fő szabálya az, hogy készítsd ki, amit vinni akarsz magaddal és a felét hagyd otthon. Megéri a tapasztaltakra hallgatni, hiszen minél kevesebb a súly, amit cipelsz, annál könnyebb lesz közlekedned. Nem is beszélve arról, hogy egy könnyebb hátizsákkal vagy kabinbőrönddel sokkal több pénzt takaríthatsz meg, mintha egy hatalmas hajókofferrel mennél. Általánosságban így el lehet mondani: fele annyi ruha, kétszer annyi pénz.

Amit mindenképpen hagyj otthon!

Egy nyaralásra teljesen felesleges elvinned a kedvenc báliruhádat, illetve egy drogériányi sminkre sem nagyon lesz szükséged. Ugyancsak megfontolandó dolog a laptop, tablet és az egyéb, nagyon drága holmik. Ha semmiképpen nem tudod megoldani telefonról a dolgokat, akkor fontos, hogy a biztosítás fedezze a költségét, ha valami baja esne. Ha valamit nagyon féltesz, akkor inkább hagyd otthon.

Amiről viszont ne feledkezz meg!

Utasbiztosítás! Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy úgysem lesz semmi baj. Nos, legyen így, viszont általánosságban jobb felkészülni a legrosszabbra, mint utólag gondolkodni. Egy ilyen szerződés megkötése ma már nem nagy költség, azonban egy külföldi kórházi látogatásra a gatyád is rámehet. Egy másik igen lényeges dolog az útikönyv. Az internet korában ez persze nem tűnik annyira szükségesnek, viszont igenis vannak olyan helyek a világban, ahol nincs mindenhol net. Még ha biztosított is róla a szállás, hogy rendelkezik WIFI-vel, könnyen előfordulhat, hogy annyira gyenge, hogy nem sokat ér a jelenléte. Kényelmes szandál vagy cipő. Lehet, hogy a túraszandál nem a legvonzóbb jelenség, viszont szuper kényelmes és garantáltan egész nap bírni fogod a mászkálást. Ne egy vízhólyag szabjon gátat a felfedezésnek!

Minden nálad van a kistáskában?

Repülőjegy, útlevél, a szállás visszaigazolása, térkép a reptértől a szállásig, telefon, bankkártya és némi készpénz. Ennél több nem is nagyon kell, viszont ha el akarod ütni valamivel az időt az úton, akkor érdemes még egy könyvet is becsomagolni.

Parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében

Kizárt dolog, drága! Gondolhatnád most, hiszen megannyi más dologra és élményre is tudod költeni a kemény munkával megkeresett fillérjeidet, mint a parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében, ezért inkább más alternatívát választasz. Ha ezek a gondolatok kavarognak a fejedben, akkor még valószínűleg nem hallottál a FAP weboldaláról. A vecsési parkoló kifejezetten fapados árakkal rendelkezik, mégis mindent képes biztosítani, amire szükséged lehet. Vegyük is most sorra ezeket.

Biztonságban van a kocsid

Köszönhetően a 24 órás kamerás megfigyelésnek és folyamatos őrzésnek, az autódat teljes biztonságban tudhatod a teljesen körbekerített területeken. Hogy még olyanok miatt se kelljen aggódnod, mint a kosz vagy az eső, a szolgáltató fedett helyeket is biztosít.

Megvan a fuvar oda-vissza

A parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében biztosított, viszont nem kell azon törnöd a fejed, hogy hogyan is jutsz ki a reptérre. A FAP egy légkondicionált, kényelmes és tiszta minibusszal hozza-viszi az embereket akkor, amikor kell, így garantáltan nem fogod lekésni a járatodat.

Szeretnél még többet olvasni a parkolás Liszt Ferenc repülőtér közelében témaköréről? Az oldalon mindent megtalálsz!