Menü Bezárás

Vecsés – 7 érv a fedett reptéri parkoló mellett

Számos oka van annak, ha valaki egy repülőút előtt a vecsési fedett reptéri parkoló mellett voksol. Megkérdeztük ugyanis számos eddigi ügyfelünket, hogy miért éppen minket választottak és a válaszok annyira sokrétűek voltak, hogy gondoltuk leírjuk, megosztjuk az olvasóinkkal. Lássuk a részleteket!

Miért válasszuk repülőút előtt a vecsési fedett reptéri parkolót? Ügyfeleink elárulják!

Pont útba esik

Márk, aki minden évben külföldi nyaralásra viszi a családját, Cegléd felől érkezik mindig Budapestre a repülőtérre, így kifejezetten útba esik nekik a vecsési fedett reptéri parkoló. Ennek köszönhetően, egyáltalán nem kell bemenniük semmilyen repülőút előtt Budapestre, ami nagyban felgyorsítja a családi utazásokat, hiszen így teljes mértékben ki tudják kerülni a fővárosi dugókat.

Réka, akinek fontos konferenciákra kell járnia a hivatása miatt, gyakran parkolja le nálunk a kocsiját, hiszen Szeged felől érkezik, így neki is pont útba esik a vecsési fedett reptéri parkoló. Mivel visszatérő ügyfelünk, nagyon jól tudja, hogy nálunk mindig biztonságban lesz a kocsija. Akkor sem kell aggódnia, ha egy teljes hónapig van távol, hiszen ha lemerült egy kicsit a kocsijában az akku, mi bebikázzuk neki vagy teljesen feltöltjük, hogy biztonságosan tudjon hazamenni.

Legjobb ár-érték arány a környéken

Csaba rengeteget utazik repülővel a munkája miatt, így cége jelentős összegeket költött eddig a reptéri parkolásra Budapesten, ahol nem igazán vannak versenyképes árak. Viszont, amióta a vecsési fedett reptéri parkolót használja a gépkocsi tárolására az üzleti utazások során, azóta a cége rengeteget tudott megspórolni éves szinten, mert annyira korrektek itt az árak.

Hasonlóan vélekedik Zsuzsanna is, akinek üzletkötő a munkája és folyton külföldre kell utaznia az ügyfelekhez. Neki is szóltak már a munkahelyén, hogy jó lenne barátságosabb áron parkolnia, amíg távol van. Szerencsére megtalált minket és azóta mindig nálunk parkol, aminek nemcsak ő, de a cége is nagyon örül.

Itt minden alkalmazott profi

Gergely mögött is számos repülőút van már, emiatt rengeteg reptéri parkolót kipróbált. Hol az árakkal volt problémája, hol a parkoló minőségével, hol a nem létező transzferrel, de volt olyan helyen is, ahol kilyukasztott gumikkal várták vissza a parkolóba. Így utánanézett, hogy milyen egyéb helyeken lehet még parkolni a reptéren. Amikor megtalált minket, gondolta tesz egy próbát, hiszen egy esélyt mindenkinek érdemes adni. Nehezen hitt a szemének, amikor meglátta, hogy nálunk az árban benne van a transzferszolgáltatás oda-vissza, illetve a kocsi bebikázása, de még az akkumulátor teljes feltöltése is, amennyiben szükséges. Azt hitte valami átverés lesz, de megtapasztalta, hogy nálunk az ügyfél azt kapja, amiért fizetett.

Profi szakemberek és kedves alkalmazottak gondoskodnak a transzferek lebonyolításáról, illetve az autóval kapcsolatos kisebb problémákban is tudnak segíteni. Azóta csak nálunk parkol.

Biztonságosan tudtam tárolni a motorcsónakomat

Bálint meséli, hogy itthon nagyítóval kellett keresnie olyan fedett és lehetőleg zárt parkolót, ahol biztonságban tudja hosszabb ideig tárolni a motorcsónakját. Általában úgy ment neki a keresgélés, hogy nagy nehezen talált egy parkolót, felhívta őket, hátha lehet csónakot is tárolni, de a válasz mindig elutasító volt. Aztán a vecsési fedett reptéri parkolót is megtalálta, felkeresett minket telefonon és nagyon örült, amikor azt mondtuk neki, hogy nyugodtan szállítsa ide a csónakot, mi tudunk neki biztosítani fedett és zárt parkolóhelyet, akár hosszabb távra is. Bálint azóta mindig hozzánk hozza a csónakját, amikor éppen nem használja, hiszen így nyugodtan alszik, mert tudja, hogy nálunk maximális biztonságban van.

Ingyenes szolgáltatások és kedves személyzet

Péter meséli, amikor a családjával nyaralni indultak, a térképen látták, hogy van egy fedett reptéri parkoló Vecsésen. Gondolták – pont útba esik, tökéletes lesz majd itt hagyni a családi kocsit, aztán majd megoldják valamilyen módon, hogy bejussanak valahogy Budapestre a reptérre.

Amikor megérkeztek hozzánk, akkor szembesültek a jó hírekkel, miszerint nálunk a parkolás ára tartalmazza a következőket:

  • Reptéri transzfer oda-vissza
    • Nem kell külön reptéri behajtási díjat sem fizetni
  • Az akkumulátor feltöltés vagy bebikázás
  • Poggyász lemérése

Nagyon örültek ennek, mert amikor lemérték a csomagjaikat, az egyik 30 dekával nehezebb volt a megengedettnél, így időben el tudták oszlatni a kisebb holmikat a többi csomagban, hogy ebből ne legyen gond a reptéri mérés során.

A személyzettel is maximálisan meg voltak elégedve, hiszen hazaút előtt teljesen feltöltöttük a kocsi akkumulátorát (7 hétig voltak távol), így biztonságban tudott hazautazni az egész család. Annyira örültek a pozitív élménynek, hogy ismerőseiknek is ajánlottak minket, amit újra megköszönünk, hiszen ez nagyban segíti a vállalkozásunk működését.

Egyedi szerződéskötésre is van itt lehetőség

A legtöbb fedett reptéri parkolóban van egy alkalmazott, akinek ki van adva, hogy milyen szolgáltatást mennyiért és mennyi ideig lehet igénybe venni. A vecsési fedett reptéri parkoló esetében ez másképp van, hiszen a fix árak mellett van lehetőség egyedi szerződéskötésre is, ami egy rugalmas és az ügyfél igényeihez igazítható konstrukció.

Lászlónak heti rendszerességgel kell repülőre szállnia, így megkeresett minket, hogy milyen lehetőségei vannak akkor, ha egy teljes évre előre, minden héten 2 napot nálunk szeretné leparkolni a gépkocsiját. Készítettünk számára egy egyedi árajánlatot, ami neki is és nekünk is megérte, így az elmúlt években Lászlónak nem kellett minden alkalommal lefoglalnia a parkolóhelyet, hiszen automatikusan biztosítottunk neki mindig egyet, hogy ennyivel is kevesebb gondja legyen az utazások előtt.

Rugalmas a transzferszolgáltatás

Sajnos sok olyan eset van, amikor a repülő késik vagy éppen törlik a járatot. Így járt Mária is, aki egy hosszú és fárasztó szakmai konferenciáról akart volna hazaérni, de törölték a járatát. Hívott minket, hogy bocsánatot kér, de törölték a járatát és csak a 12 órával később induló repülővel tud hazajutni.

Szegény azt hitte, hogy elveszíti emiatt az ingyenes transzferutat a reptér és a fedett reptéri parkoló között, de megnyugtattuk, hogy mivel ez a munkánk, így teljesen hozzá vagyunk szokva már az ilyen típusú malőrökhöz. Mondtuk neki, hogy nyugodjon meg, a transzfer fel fogja venni a hajnali kettőre beérkező járatáról és visszahozza a parkolóba. Nagyon örült neki, de továbbra is vagy 10-szer bocsánatot kért egy olyan dolog miatt, amiről valójában semmit sem tehet. Megköszönte a transzfert és a parkolási szolgáltatást, majd elégedetten távozott tőlünk és azóta is minket választ, ha repülővel utazik, ezért parkolóhelyre van szüksége.

Ügyfeleink elégedett visszajelzései mindig büszkeséggel töltenek el minket, így a továbbiakban is igyekszünk minden kedves utazónak a kedvében járni és a tőlünk telhető legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy legalább a reptéri parkolással ne legyen gond egy hosszabb utazás során. Természetesen mindig mindenben az ügyfeleink igényeit nézzük és igyekszünk maximálisan eleget tenni a kéréseknek.