Menü Bezárás

Vecsés parkoló a Liszt Ferenc repülőtértől pár percre

Másik országba, üzleti útra készül utazni a Liszt Ferenc repülőtérről és minden perc számít?

Ne vesztegessen időt azzal, hogy parkolóhelyet keresgél a repülőtéren, mivel jó eséllyel nem fog találni. Válassza inkább Ön is a F.A.P-ot és helyezze el autóját egy előre lefoglalt helyen, akár fedett parkolóban is kiváló körülmények között olcsón, őrzött területen! A Vecsés parkoló komplexumunk már sok éve biztosít elsőrangú szolgáltatásokat olyan autósok számára, akik nem tudják hova tenni járművüket a repülővel való utazás időtartamára.

A Vecsés parkolóba ráadásul rendkívül könnyű eljutni, hiszen Budapest felől a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton is megközelíthető a komplexum, melytől a repülőgép terminálja csak pár percre találhatók! Helyezze el autóját nálunk akár hosszú időtartamra is kiváló áron, majd utazzon ingyenes transzferbuszainkkal tovább a kívánt terminálhoz behajtási díj nélkül!

A Ferihegy Airport Parking a tökéletes választás manapság az autósok számára, hiszen komplexumunk igen közel van a repülőtérhez, online foglalási lehetőséget is biztosítunk és minden ügyfelünkkel korrekt módon bánunk. Áraink fapadosak, szolgáltatásaink viszont elsőrangúak, ráadásul a helyszíni adminisztráció csupán pár percet vesz igénybe, nem vesztegetjük az Ön idejét! A 0-24 órás, non-stop nyitva tartás és őrzés és egy igen fejlett éjjellátó kamerarendszer gondoskodik arról, hogy az Ön autója biztonságban legyen, mialatt utazik.

Ha minőségi és megbízható parkolószolgáltatást keres a Liszt Ferenc repülőtér közelében, akkor válassza a F.A.P-ot!